Feestje gepland? Wij vertellen je hoe gekke brillen, een zenuwslopende aftelklok en een sportieve pop jouw avond compleet maken!

3 party games die op jouw feestje thuishoren!

Zoek je nog leuke gezelschapsspelletjes om van je (eindejaars)feest een topfeestje te maken? Maak kennis met mijn top 3! Of je nu met de kids viert, de familie, verveelde tieners of een grote groep vrienden, met deze spelletjes breek je ’t ijs. Zo maak je ‘r een evenement van waar iedereen nog lang over zal napraten! Benieuwd naar m’n selectie? Here we go!

Wie wordt de Stoopido aan de feesttafel?

Dit spelletje is hilariteit troef! Sla op de symbolen en hang elkaars bril vol gekke onderdelen. Een grappige hoed, kleurrijke ogen, een neus met snottebellen of oren vol insecten. Wie als eerste compleet is, is de Stoopido van de avond. Wij speelden dit met volwassenen en kinderen samen en het was een echt succes! Het leukste? Een foto of selfie nemen van je gekke snoet! Wie wordt jullie Stoopido?

Stoopido

Spelletjes die net zo gek zijn als Stoopido:

Eventjes ontsnappen met Unlock

Wie al een echte Escape Game heeft gespeeld, zal deze thuisversie zeker weten te appreciëren. Via de objecten en opdrachten op de kaartjes waan je je een weg door een spookachtig huis. Het doel? Het Boek der Doden zien te vinden en verbranden! Terwijl de klok in de app genadeloos verder tikt. Weten jullie samen de code te kraken binnen 60 minuten?
Onze eerste poging faalde gigantisch, zelfs met 10 hints. Maar leverde tegelijk nog een hele avond voer voor gesprek. En het smaakte naar meer! Gelukkig zitten er 3 avonturen in de doos Heb je enkele tieners in huis? Die zijn met dit spel een hele avond zoet!

Unlock

Ontsnappen kan ook met volgende Escape Games:

Wat doet de Dude? Feesten natuurlijk!

Pictionary 2.0 is gearriveerd en hij heet de Dude! Dit spelletje maakt van je feest een echte party. Beeld in 45 seconden de opdrachten op de kaartjes uit … met een opblaasbare pop. Van beroepen tot verschillende dansstijlen en zelfs spreekwoorden en gezegden. De Dude kan alles, of toch bijna Dit heel actieve spelletje is de perfecte opwarmer van je lachspieren! En via de Dude’s app maak je te gekke foto’s die je kan delen op social media. Zo weet iedereen hoe jouw nieuwjaarsfeestje knalde. Ik heb er alvast een nieuwe vriend bij!

Wat doet de Dude?

Oudjaar vieren met je vrienden? Pak uit met deze spellen:


Laura,
Lid van het online-team van DreamLand
Niet de Stoopido, wel bevangen door Unlock

Ontdek al onze gezelschapsspellen