Pikmi Pops Surprise: schattige knuffels in een lolly!

Pikmi Pops Surprise: schattige knuffels in een lolly!

Diertjes in verschillende maten en soorten

Ben je fan van kleine knuffeltjes? Ga dan voor de Mini Pikmi Pops Surprise: in de Single lolly’s vind je 1 knuffeltje, in de Duo lolly’s zitten 2 knuffeltjes. Met een beetje geluk word je misschien wel verrast met 1 van de zeldzame exemplaren, de “Limited editions”! Deze Mini Pikmi Pops kan je overal aan vast hangen met het touwtje dat erbij zit. Leuk, dan heb je ze altijd bij je!

Of hou je eerder van grote knuffels? Kies dan voor de Mega Pikmi Pops! Dat zijn extra grote knuffels voor extra veel knuffelplezier! En mét geheim opbergvakje om jouw lievelingsspulletjes in te verstoppen.

Er zijn dus veel verschillende Pikmi Pops die je allemaal kan verzamelen.

Wat er zo leuk is aan elke Pikmi Pop

  • Ze ruiken allemaal verrukkelijk.
  • Ze voelen heerlijk zacht aan.
  • Er zitten 1 of meer verrassingen in de lolly.
  • Én je kan de lolly nadien ook nog gebruiken om er je Pikmi Pop in op te bergen.

Festijn van cadeautjes

Het knuffeltje is niet de enige verrassing: in de lolly vind je ook, afhankelijk van de Pikmi Pops die je kiest, verschillende soorten kleine verrassingen zoals bedeltjes, sleutelkoordjes, berichtjes van het knuffeltje… En ook die zitten allemaal in een aparte verpakking!

Je hebt het ondertussen waarschijnlijk al begrepen: hou je van verrassingen? Dan zijn deze lolly's en hun schattige Pikmi Pops helemaal jouw ding! Laat het ook zeker aan jouw vriendjes en vriendinnetjes weten: dan kunnen jullie onderling de Pikmi Pops ruilen die jullie dubbel hebben. Zo beleven jullie nóg meer verzamelpret!

Sofie,
Al helemaal into Pikmi Pops 😉

Naar alle Pikmi Pops Verzamelpret!