PJ-masks: kleine helden met grote avonturen

Doe snel je magische pyjama aan en ga samen op avontuur!

Een pyjamaheld verslaat het kwaad, de hele nacht tot dageraad

Als de nacht valt, staan deze 3 dappere helden klaar om schunnige schurken hun dag daverend te verpesten! Met hun magische pyjama aan, zijn deze kleine superhelden voor niets of niemand bang. Beleef samen met hen de coolste superhelden avonturen.

Overdag zijn de 6-jarige Connor, Amaya en Greg gewone kinderen! Dan gaan deze 3 vriendjes naar school en spelen ze samen. Van zodra de zon gaat slapen, trekken ze hun magische pyjama aan en worden ze de PJ Masks. Superkrachten, speciale voertuigen, gekke schurken en doldwaze avonturen: zet je schrap voor drukke nachten!

Catboy, Owlette en Gekko verslaan het kwaad!

Elke nacht beleven deze 3 dappere vriendjes een nieuw avontuur en elke keer leren ze iets bij. De rivalen van de PJ Masks doen niets liever dan alles in de war te sturen. Gelukkig kunnen onze 3 kleine helden hun superkrachten gebruiken. Catboy kan sneller lopen dan het licht, Owlette kan vliegen als een koningsarend en Gekko bezit bovenmenselijke krachten. Je kan er van op aan dat de schurken alle moeite van de wereld moeten doen om op te boksen tegen dit vrolijke trio.

De PJ Masks helden staan nu paraat bij DreamLand om samen met jou doldwaze avonturen te beleven in het land van de pyjamahelden, waar pyjama’s de mooiste kostuums zijn!

En, ligt jouw magische pyjama al klaar? Dan kan je samen met hen op pad om leuke superheldendingen te doen!

Rémi
Lid van online team van DreamLand.