Eens Smurf, altijd Smurf!

Power Rangers fans maak kennis met de nieuwste film!

Rood, geel, zwart, roze, blauw: 5 kleuren, 5 helden!

Tijdloos en altijd bereid om de wereld te redden! De Power Rangers komen terug op het grote scherm en ze zijn meer dan ooit in goede doen. Heb je altijd al willen weten wie deze helden echt zijn, hoe ze aan hun krachten komen en hoe ze werden gekozen? De film Power Rangers geeft je een antwoord op al je vragen!

Jason, Kim, Billy en Zackary zijn heel gewone tieners. Feesten, sporten en naar de les gaan, het leven gaat z’n gewone gangetje in het stadje Angel Grove. Niets duidt erop dat een buitenaardse dreiging de gehele mensheid in gevaar dreigt te brengen.

Onze 5 helden ontdekken geheel per toeval een geheime crypte waar ze worden opgeroepen om Power Rangers te worden en waar hun toekomst een hele andere wending zal nemen. Eenvoudig zal het niet worden! Buitenaardse monsters, de kwaadaardige heks Rita Repulsa, dagdagelijkse problemen en hun onderlinge verschillen: de wereld redden vraagt training, vertrouwen en moed!

Heb jij de kracht van de Rangers om de wereld te redden?

De blauwe, rode, gele, zwarte en roze kracht vind je natuurlijk bij DreamLand. Neem dus snel een kijkje naar ons Power Rangers-speelgoed zoals figuren en accessoires. Kruip in de huid van je favoriete Ranger en zet de beste momenten uit de film gewoon verder bij je thuis. Zal je erin slagen de aarde te redden van het buitenaardse gevaar?

Wij wensen je alvast veel Power Rangers plezier toe!


Kristel, lid van het online-team bij DreamLand