robots

Robots: een wereld vol verrassingen!

Geef een kameleon iets om te eten of bouw zelf een robot om te programmeren. Maak kennis met dé hype van het moment!


Bij DreamLand loopt het vol robots. Er zijn er om gewoon mee te spelen, maar je vindt er ook die je helemaal kan programmeren. Hoe oud je ook bent of wat je leuk vindt, er is een robot die bij je past!


Robots om mee te spelen

Wist je dat robots de beste speelkameraadjes zijn? Logisch, ze zijn zo geprogrammeerd! Ze doen niets liever dan een hele dag met jou spelen.


Silverlit Robo Chameleon (vanaf 3 jaar)

Zou je graag een kameleon hebben, maar mag je geen echte? Dan is de Robo Chameleon de perfecte oplossing! Hij vangt insecten met zijn lange tong, zijn ogen bewegen alle kanten uit en hij verandert zelfs van kleur! Neem de afstandsbediening en stuur hem naar zijn volgende maaltijd!


Spin Master Robot Zoomer Hungry Bunnies (vanaf 5 jaar)

Maak kennis met Chewy en Shreddy, een wit en een roos konijntje met heel zachte oortjes. Ze zijn niet alleen schattig, ze zijn ook heel hongerig! Je kan ze een papieren worteltje geven dat ze helemaal zullen opeten. Ze zingen en lachen van blijdschap en ook ... een papieren keuteltje leggen.


Spin Master Robot Boxer (vanaf 6 jaar)

Heb je altijd al gedroomd van een robot als vriendje? Dat past, de robot Boxer droomt al zijn hele leven van een mens als vriend. Je kan er heel wat verschillende spelletjes mee spelen (kijk maar op Youtube). Als je de blauwe en zwarte Boxer samen laat spelen herkennen ze elkaar en spelen ze samen.

Robots om te programmeren

Robots programmeren is niet alleen voor volwassenen, het is kinderspel! Je kan al vanaf 6 jaar beginnen te programmeren. Als je je robot hebt gebouwd ben je klaar om hem te besturen.


Clementoni Coding Lab MIND robot designer (6 jaar)

Met MIND leer je alles over coderen en ontwerpen. Teken simpele en complexe figuren met de robot. Bovendien herkent hij jouw stem en voert hij alles uit wat je via de tablet of smartphone zegt.


LEGO Boost 17101 Creatieve gereedschapskist (7 jaar)

Wordt een echte expert in robotica met LEGO Boost. Bouw 1 van de 5 robots en programmeer ze om te praten en bewegen. Vernie beweegt en praat, Frankie speelt en spint, de Guitar4000 maakt verschillende geluiden, de AutoBuilder is een automatische productielijn die miniatuurmodellen van LEGO bouwt en de M.T.R.4 is een multifunctioneel voertuig met schietfunctie.


Clementoni Wetenschap & Spel Evolution Robot (8 jaar)

Deze robot heeft niet minder dan 8 verschillende speltypes om al spelend te leren programmeren. Je hebt enkel een tablet nodig om te beginnen! Hij rijdt overal heen en kan elk obstakel aan! Hij kan zelfs dingen vastnemen!

Clementoni Wetenschap & Spel Evolution Robot (8 jaar)

Clementoni Wetenschap & Spel RoboMaker Educatief roboticalab

Bouw 1 van de 5 robots en programmeer ze via je smartphone of tablet. Je kan er 10 verschillende spelletjes mee spelen. Druk op de knop en laat hem de route afleggen die jij hebt geprogrammeerd!

Clementoni Wetenschap & Spel RoboMaker Educatief roboticalab

Nathalie en Morgane van het online-team van DreamLand (zelf helemaal geen robots die geprogrammeerd zijn om blogberichten te schrijven.)


De wereld van de robots bij Dreamland!