Xbox One X

Waarom we (terecht) een jaar moesten wachten op de XBOX One X

In de gamewereld werd er het voorbije jaar druk gespeculeerd over het geheimzinnige ‘Project Scorpio’. Het enige dat we wisten was dat het wel een héél coole werktitel was én dat Microsoft bezig was aan een indrukwekkend stukje hardware. Maak kennis met de XBOX One X!

Indrukwekkende hardware

Dit indrukwekkend stukje hardware is de XBOX One X. een korte omschrijving in 1 zin? Een beer van een console die grafisch zo sterk is dat je je regenjas aantrekt als het regent in je game. De XBOX One X is maar liefst 40 % (!) krachtiger dan andere consoles.
Het resultaat van al dit grafisch geweld is dat je games er nog nooit zo goed hebben uitgezien. Dankzij de 4K-graphics met HDR-ondersteuning ziet alles er scherper, dynamischer en levendiger uit.

Het grote nadeel

Het grote nadeel zijn de kortere laadtijden. Hierdoor heb je geen tijd meer om tijdens het laden van je game naar de ijskast te lopen. Wat vroeger enkele minuten zou duren, fikst de One X op enkele seconden.

Het grote voordeel

Kortere laadtijden! Gedaan met gefrustreerd naar het laadscherm te staren!

Compatibel met alle XBOX One-games

Betekent een nieuwe console dat je al je XBOX One-games naar de kringloopwinkel moet brengen? Gelukkig niet! Je kan je favoriete XBOX One-games blijven spelen, maar enkel de nieuwe games met het XBOX One X Enhanced-logo maken gebruik van de volledige kracht van deze nieuwe console.
Enkele titels? Wat dacht je van Forza Motorsport 7, Sea of Thieves, Crackdown 3, Middle-earth: Shadow of War en Assassin’s Creed: Origins?

Past nog beter bij je interieur

Het oog wil ook wat, moeten ze gedacht hebben. De XBOX One X is kleiner dan zijn voorganger en zijn strakke design past in elke setting. Hij kan het pronkstuk van je multimedia-kast worden, maar je kan hem evengoed discreet opbergen.

Xbox One X Xbox One X Hardware Xbox One X Controller