Nintendo Switch consoles

       


Ben je op zoek naar een game console waar je zowel thuis als onderweg mee kan spelen? Aarzel niet en ga voor een Nintendo Switch console. Ontdek snel onze verschillende modellen, en laat het spelen beginnen!


Artikelen (  1 - 11 van 11 )
:

Een Nintendo Switch console voor iedereen

De Nintendo Switch of de Nintendo Switch OLED zijn perfecte gaming consoles voor het hele gezin. Sluit ze aan op je tv en speel alleen of met je vrienden, broers of zussen thuis of online. Je kan ook met 2 op het scherm van de Switch console spelen met elk een Joy-Con in de hand. En speel je graag onderweg een spelletje? Dat kan ook, met Nintendo Switch neem je de gameplay van thuis overal mee naartoe!


Nintendo Switch Lite console

De Nintendo Switch Lite console is gemaakt om onderweg te spelen, hij is licht en makkelijk vast te houden. Het kleine broertje van de Nintendo Switch is dus ideaal voor wie graag zijn game console overal meeneemt of voor wie geen behoefte heeft om op een groot scherm te spelen. Bovendien kan je met Switch Lite nog steeds tegen je vrienden spelen, lokaal of online, én heeft hij een lagere prijs.