🎉 Jippie! Na 9 seizoenen Vloglab komt er eindelijk een echte bioscoopfilm uit. Droom jij van een gastrol in een langspeelfilm? Maak dan je eigen vlog en schitter in Vloglab: The Movie of maak kans op een van onze 30 gezinstickets (voor 4 personen) voor de grote avant-première! 😮

Deelnemen kan van 9 t.e.m. 26 maart. En… ACTIE! 🎬

Wat valt er te winnen:

De hoofdwinnaar wint een gastrol in de nieuwe film ‘Vloglab: The Movie’. De opnames zullen doorgaan in de paasvakantie. Als je deelneemt, moet je je dus ook kunnen vrijmaken op de opnamedag(en).

Daarnaast zijn er 30 winnaars die elk een gezinsticket (voor 4 personen) winnen voor de avant-première in aanwezigheid van de cast! Zij krijgen ook een drankje en popcorn aangeboden om van de film te genieten.

Ben je tussen 7 en 14 jaar oud? Dan kan je meedoen!

  1. Ga naar je DreamLand-winkel
  2. Film je eigen vlog en zet daarin je favoriete artikel in de kijker. Gek op Barbie, helemaal weg van Super Mario of ga je niet naar buiten zonder je Nerf blaster? Toon het ons! Opgelet: alleen jij mag in beeld komen, niemand anders.
  3. Laad de vlog op de wedstrijdpagina op en vul je gegevens in.

Alles voor een flitsende vlog!

Wedstrijd van 9/3 t.e.m. 26/3/2023
De wedstrijd loopt op dreamland.be. Om deel te nemen vul je het deelnemingsformulier in op dreamland.be/wedstrijden. Er is 1 winnaar die een gastrol krijgt in de film Vloglab: The Movie. Er zijn verder 30 winnaars die elk 4 tickets voor de avant-première winnen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en vermeld op dreamland.be/wedstrijden. Door mee te doen, verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement dat je op dreamland.be/wedstrijden kan raadplegen.