_titel_

Gegarandeerd hét leukste van december!

In december maken we het lekker warm met een gloednieuwe selectie Waaauw!-artikelen. We maken levensechte foam-ijsjes, passeren langs de Hittentitsesteenweg in de Urbanus-versie van Monopoly, bouwen het legendarische Central Perk na met LEGO®, worden dikke vriendjes met de interactieve Pixie Belles en nog véél meer. Hou je vast, want de winter wordt Waaauw!

1 LEGO Ideas 21319 Friends Central Perk

Fan van de bekende tv-serie Friends? En van LEGO-blokjes? Bouw dan voor de 25ste verjaardag van de serie het beroemdste café in je kamer of salon: het Central Perk!

Koop nu   


2 Figuur WowWee Pixie belles

Hou je van magische wezens? Dan zal je de Pixie Belles zeker top vinden! Ze verlaten graag hun toverbos om van jouw gezelschap te kunnen genieten. Deze kleine interactieve en zachte haarbolletjes houden van spelen, kusjes geven, op je schouder dansen…

Koop nu   


3 Spel Wie Is de Mol de Code-Opdracht NL

Los samen met jullie team het mysterie rond 3 belangrijke codes op. Weten jullie samen te werken of heeft iemand onder jullie toch andere plannen? Heerlijk spannend, net zoals op tv!

Koop nu   


4 Spel Peaky Blinders Under management NL

Reis terug naar het Birmingham van de jaren twintig en word de meest gevreesde gangster, net zoals in de tv-serie Peaky Blinders!

Koop nu   


5 Spel Monopoly Urbanus NL

Deze Monopoly is zo gek als Urbanus himself. Huisje kopen op de Hittentitsesteenweg? Ja! Wie weet word je wel beboet omdat je je stoep kuiste met mayonaise…

Koop nu   


6 Hobbydoos Foam Alive ijsjes maken

Deze "mousse" komt tot leven met magie, meng de kleuren en geef het de vorm van heerlijke ijsjes!

Koop nu   


Helemaal Waaauw geworden? Ontdek hier alle toppers van december!