_titel_

Gegarandeerd hét leukste van november!

November belooft waanzinnig Waaauw! te worden! We beleven ijskoud bouwplezier met Frozen II, laten ons verrassen door een Fortnite-schatkist, spelen Pictionary 2.0 en breken samen ons brein met een gloednieuw spel van Rubik’s. Maak je klaar voor een reeks wonderlijke Waaauw!-momenten!

1 LEGO Disney Frozen 41169 Olaf

Fans van Frozen 2 en LEGO, opgelet: ontdek de nieuwste collectie bouwdozen waarmee jij de personages van je favoriete film tot leven brengt!

Koop nu   


2 Disney Frozen II Snow Globe Surprise

Ontdek welk figuurtje van Frozen 2 in deze sneeuwbol verstopt zit en maak je eigen sneeuw!

Koop nu   


3 LEGO Star Wars 75249 Resistance Y-Wing Starfighter

Laad alles in voor een bombardement door de Y-Wing Starfighter uit The Rise of Skywalker van LEGO Star Wars! Blijf onder de radar terwijl je aan komt vliegen en haal de hendel over zodat Zorii Bliss de bommen kan laten vallen.

Koop nu   


4 Pictionary Air

Met Pictionary Air teken je… in de lucht! Je teamgenoten bekijken jouw tekenkunsten op hun tablet of smartphone. Maar kunnen ze ook snel raden wat jij probeert duidelijk te maken? Dolle pret met deze partygame!

Koop nu   


5 Rubik's Cage

Deze Rubik's breinbreker speel je niet alleen, maar tegen elkaar! Plaats de blokjes, draai de cage en win. Wie heeft er als eerste 3 op een rij?

Koop nu   


6 BRIO World 33512 Treinset met perron

Met een beetje verbeelding en deze houten treinset van BRIO World beleven kleine speelvogels van 3 jaar en ouder elke keer nieuwe avonturen!

Koop nu   


7 Sophie la girafe Cadeauset geboorte

Maak je ukje blij met deze cadeauset van Sophie la girafe, al 60 jaar lang het beste vriendje van alle baby's! Ook ideaal als eerste Sinterklaas- of kerstgeschenk.

Koop nu   


8 Clementoni digi_bits dog_bit

Coderen kan je leren! Met de digi_bits van Clementoni kan ook je kleine spruit van 4 aan de slag: deze kleine robot imiteert je stem en reageert op geluiden. Heb je er meer dan 1, dan communiceren ze zelfs onder elkaar!

Koop nu   


9 PLAYMOBIL 70188 Adventskalender Speelgoedwinkel

Uitkijken naar Kerstmis wordt zoveel leuker met deze populaire PLAYMOBIL adventkalender. Ontdek deze geweldige speelgoedwinkel!

Koop nu   


10 The Hangrees

Maak kennis met de gekke parodiewereld van The Hangrees! Geef je figuur te eten, schud er even mee en zet 'm op het toilet. Hij doet nu rustig z'n behoefte. Want lachen is gezond!

Koop nu   


Helemaal Waaauw geworden? Ontdek hier alle toppers van november!