_titel_

Gegarandeerd hét leukste van oktober!

Ook in oktober gaan we helemaal Waaauw! Beginnen doen we met een vliegende start op onze Frozen II-loopmotor, waarna we gaan griezelen in het gezelschap van een creepy clown en de nostalgische toer opgaan met de SEGA Mega Drive. We tanken ten slotte bij in Playmobilland en creëren een aquarium vol magie! Zeg nu zelf: dat wordt toch wáánzinnig Waaauw?!

1 Feber loopmotor Disney Frozen II

Op deze stevige loopmotor met brede wielen kunnen kleine Frozen II-fans zich helemaal uitleven, zowel binnen als buiten. Je peutertje traint de beentjes samen met Anna en Elsa!

Koop nu   


2 SEGA console Mega Drive Mini

De SEGA Mega Drive was voor veel gamers hét begin van alles. Nu kan je deze iconische console opnieuw in huis halen mét 42 legendarische games die nog altijd even leuk zijn om te spelen.

Koop nu   


3 PLAYMOBIL City Life 70201 Tankstation

PLAYMOBIL combineert in deze set met succes 2 speelwerelden. Als je onderweg bent naar je vakantiebestemming moet je af en toe aan het tankstation stoppen om iets te eten of gewoon even te pauzeren.

Koop nu   


4 Aqua Dabra Magisch aquarium

Laat je verbeelding de vrije loop en leef je creatief helemaal uit! Creëer een aquarium vol decoraties en dieren van gel. Veel plezier met Aqua Dabra!

Koop nu   


5 Muts Doolallue flappers

Een toffe, warme en zachte muts met extra lange oren? Neem snel een kijkje naar de Doolallue-mutsen! Voor kinderen maar gelukkig ook groot genoeg voor volwassenen! Knijp je in de pootjes dan springen de oren omhoog!

Koop nu   


6 Nachtlamp GoGlow POP Frozen 2

Ontdek de magie met dit draagbare nachtlampje van Frozen. Trek het open en zie Anna en Elsa verschijnen! Vanaf nu gaat iedereen met plezier naar bed.

Koop nu   


7 Interactieve knuffel Berry Rizmo

Berry Rizmo de roze interactieve knuffel is echt te gek! Verzorg 'm goed en je zult 'm zien groeien. Dans en zing samen en hij leert je favoriete liedjes vanbuiten. Speel samen met Rizmo ook 7 muzikale spelletjes.

Koop nu   


8 HABA Kruiprol Boerderij

Een rol om vooruit te duwen en achteraan kruipen: ideaal voor actieve kleintjes! En wat is er binnenin te ontdekken? Neem snel een kijkje door de raampjes.

Koop nu   


Helemaal Waaauw geworden? Ontdek hier alle toppers van oktober!