Win exclusieve tickets voor de avant-première van Jurassic World: Dominion

Grrrooaarrr! Ben jij dol op Velociraptors, T-Rexen en Triceratopsen? Dan hebben wij dinotastisch nieuws! 🦖 Vanaf 8 juni is Jurassic World: Dominion te zien in de cinema! Geen zin om tot dan te wachten? Doe dan nu mee aan onze wedstrijd en win exclusieve tickets voor de avant-première!

Wat kan je winnen?

50 winnaars krijgen elk 4 exclusieve tickets voor de avant-première van Jurassic World: Dominion op 2/6/2022 om 20 u. in Kinepolis Brussel.

Hoe neem je deel?

Meedoen is mega-makkelijk! Beantwoord gewoon de 3 wedstrijdvragen en vul de schiftingsvraag in. Deelnemen kan nog t.e.m. 28/5/2022, véééél succes!

Ik doe mee

De wedstrijd loopt van 12/5 t.e.m. 28/5/2022 op dreamland.be. Beantwoord via de wedstrijdpagina de wedstrijdvragen en schiftingsvraag. Je kan maar 1 keer deelnemen per geldig Xtra-account. Er zijn 50 winnaars die elk 4 exclusieve tickets winnen voor de avant-première van Jurassic World: Dominion (originele vertoning, tweetalig ondertiteld) op 2/6/2022 om 20 u. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en vermeld op dreamland.be/wedstrijden. Door mee te doen, verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement dat je hier kan bekijken. Wedstrijd enkel voor Xtra-klanten, via de Xtra-login.

Jurassic World: Dominion - Long © Universal City Studios LLC and Amblin Entertainment, Inc. All Rights Reserved. Jurassic World: Dominion - Short © UCS LLC and Amblin