Fietshelmen

Gaat je kleine coureur graag fietsen? Vergeet dan geen kinderfietshelm te kopen! Wij bieden je fietshelmen aan in verschillende kleuren en maten. Voor elk hoofdje wat wils! Maar allemaal stevig en met ventilatiegaten. Verschillende merken ook: Lazer, Polisport, kiddi moto en Globber. Neem dus zeker een kijkje en kies één van onze fietshelmen zodat het hoofd van je kindje goed beschermd is!
Artikelen (  1 - 3 van 3 )
:

Leuk zo’n kinderfietshelm!

Je jongen of meisje heeft net een kinderfiets gekregen en kan natuurlijk niet wachten om buiten te gaan rijden. Super, maar vergeet de fietshelm niet! Ook als je kind het zelf niet zo leuk vindt om een kinderhelm te dragen. Wij bieden jou daarom een uitgebreid gamma aan kinderfietshelmen aan in alle kleuren, maten en vormen. Laat je kindje er eentje kiezen en je zal zien: plots is die fietshelm wel heel leuk!


Stoere en stevige fietshelmen!

We hebben zowel stoere, mooie als grappige kinderhelmen, voor jongens en meisjes. Of wat dacht je van een fietshelm van Disney Frozen of PAW Patrol? Welke kinderfietshelm je ook koopt, het hoofdje van je kindje zal goed beschermd zijn in onze stevige en kwaliteitsvolle fietshelmen! Al onze kinderhelmen zijn ook voorzien van ventilatiegaten waardoor het hoofd van je kind altijd koel blijft en dus niet begint te zweten.


Een kinderhelm in de juiste maat!

Vooraleer je een fietshelm koopt is het natuurlijk belangrijk te weten welke maat je moet kiezen. Je kan dus best eerst even de hoofdomtrek van je kleine coureur opmeten. Dit is heel eenvoudig, kom hier te weten hoe je de beste fietshelm kiest voor je kleintje.