Sport

Sporten is gezond en leuk! Bij ons vind je alles wat je kind nodig heeft om zich op een sportieve manier helemaal uit te leven. Van kinderfietsen over trampolines tot voetballen we bieden je een uitgebreid gamma aan. Kijk snel en koop de sportartikelen voor je favoriete sport bij DreamLand, zo beleef je samen met je kinderen heel wat sportplezier!

Alles op wieltjes vind je hier

Niets is zo leuk als met je kind buiten te gaan rijden. Wij stellen je dan ook voor aan een ruim assortiment kinderfietsen. Maar ook op een loopfiets, een driewieler of een gocart zal je jongen of meisje zich met veel plezier verplaatsen. Of wat dacht je van een tractor of een elektrisch voertuig? Houdt je oogappel misschien meer van stunts en snelheid? Ontdek dan onze steps, skateboards en balance boards. Eén ding staat vast: als het wieltjes heeft dan vind je het bij DreamLand!

Zo veel trampolines

Zoek je nog een mooi cadeau voor je kinderen? Of houdt je kleintje van gekke sprongen maken? Koop dan zeker een trampoline! Je oogappel zal er zo blij mee zijn! Wij stellen je dan ook graag onze trampolines voor. Grote, kleinere, ronde, rechthoekige, ingebouwde en bovengrondse trampolines, ontdek ze allemaal. Weet je niet goed welke trampoline te kopen dan helpen wij je graag een handje! Welke trampoline je ook kiest ze zijn allemaal stevig zodat je kinderen in alle veiligheid lang op hun trampoline zullen kunnen springen!

Voor elke sporter wat wils

Ook echte sportievelingen werden niet vergeten. Wat is jouw favoriete sport? Voetbal, basketbal? Of sla je liever op een balletje tijdens een wedstrijdje tennis of pingpong, of op een shuttle tijdens het badmintonnen. Misschien hou je wel van boksen. Neem snel een kijkje naar wat we jou voor al deze sporten te bieden hebben. Je vindt zeker wel een sportartikel dat je graag wilt kopen. Doe je het liever wat rustiger aan en speel je graag binnen? Dan zal je zeker je gading vinden tussen onze speeltafels en volksspelen. Of je nu graag buiten of binnen sport, je graag in het zweet werkt of het liever kalmer aan doet, bij DreamLand vind je gegarandeerd wat je zoekt om er een aangename sportieve dag van te maken, samen met je familie of vrienden.