De meiden van K3 zijn nog altijd mega populair bij kleine en grote meisjes en jongens die van zingen, dansen en spektakel houden –om nog maar van de mama’s en papa’s te zwijgen. De nieuwe leden van de meidengroep, Marthe, Klaasje en Hanne, hebben sinds hun debuut in november 2015 bewezen dat ze een en ander kunnen.

3 jaar later hebben de vrolijke jongedames al heel wat dromen verwezenlijkt! Zo brachten ze samen al 3 cd’s uit: 10.000 luchtballonen, Ushuaia en Love Cruise. Daarnaast houden de meiden zich ook bezig met musicals en televisieprogramma’s rond hun liedjes en boeiende leven. Het K3 avontuur gaat dus verder!

Maar weet je nog hoe het begon? Want in 2019 is het exact 20 jaar geleden dat Karen, Kristel en Kathleen doorbraken met ‘Heyah Mama’, hun eerste echte hit. Het betekende de definitieve doorbraak van K3. Sinds die dag heeft de meidengroep heel wat teweeggebracht in Vlaanderen. Niet alleen veranderde de K3’tjes twee maal van de groep heeft ook duizenden hartjes doen smelten met hun liedjes. Dat moet dus gevierd worden

En daarom komt er een speciale verjaardagsshow in het Studio 100 pop-Up Theater. Die show moet de absolute apotheose van 20 jaar K3 worden! En de verwachtingen liggen heel hoog: zo zullen er meer dan 80 dansers te zien zijn, komen zowel de oude als nieuwe nummers aan bod en is er zelfs een bewegende tribune.

Maak je dus klaar voor een muzikaal spektakel met Hanne, Marthe en Klaasje!

Veel K3-plezier!

Wie is wie bij K3?

hanne

Hanne Verbruggen

Hanne werd in 1994 geboren en komt uit Mechelen. Toen ze meedeed aan de auditie van K3 zoekt K3, had ze helemaal geen podiumervaring. Ze bewees dat ze wel kan zingen en werd uiteindelijk tot de ‘roodharige’ van K3 verkozen. Haar favoriete K3-outfit is die van ‘K3 airlines’, maar die heeft ze tot haar spijt niet mogen aantrekken tijdens de show K3 zoekt K3.

marthe

Marthe De Pillecyn

De zwartharige Marthe is geboren in 1996 en is daarmee de jongste van K3. Zij had al wat ervaring voor ze meedeed aan K3 zoekt K3: sinds haar tiende zong ze in het Studio 100-koor en ze nam al deel aan Belgium’s Got Talent. Vroeger had ze zelfs een eigen YouTube-kanaal waarop ze bekende nummers coverde, maar dat werd ondertussen offline gehaald.

klaasje

Klaasje Meijer

Klaasje is de vrolijke blonde van het trio en komt uit Nederland. Ze heet eigenlijk ‘Alieke’, maar voor haar deelname aan K3 zoekt K3 veranderde ze haar naam. Ze studeerde aan het conservatorium in Amsterdam, speelt dwarsfluit en zong met haar moeder en zussen in het Meijer Quintet. In 1995 werd zij geboren in deze muzikale familie. En ja, haar blauwe ogen zijn echt zo blauw.

Ontdek het volledige K3-assortiment
 

Leuke K3-weetjes:

Wist je dat:

  1. De oorspronkelijke naam helemaal niet ‘K3’ was? De meidengroep stond op het podium als ‘Mascara’.
  2. Er een K3-museum bestaat? Daarvoor moet je naar Plopsaland trekken.
  3. Er een Britse K3 bestond? UK3 boekte geen succes en de groep werd opgedoekt.
  4. Het regenboogjurkje sinds de nieuwe K3 is aangepast? Zie jij het verschil?
  5. Niels William K3 oprichtte in 1999? In 2002 nam Studio 100 zijn taak over.
  6. Er al meer dan 5,5 miljoen albums verkocht werden? Dat aantal zal waarschijnlijk nog toenemen.
  7. Klaasje ook aan gymnastiek doet? Dat komt vast en zeker van pas voor haar K3-dansmoves!
  8. Je mama en papa stiekem meezingen met K3-liedjes? Ze vinden K3 cool!
  9. Shoeshopping voor Hanne niet altijd makkelijk is? Ze heeft een kleine, maar superschattige 36.


Doe mee: Kleurplaten van K3

kleurplaat

Kleuren met K3

Aan de slag
kleurplaat

Kleuren met K3

Aan de slag
kleurplaat

Kleuren met K3

Aan de slag