De meiden van K3 zijn nog altijd mega populair bij kleine en grote meisjes en jongens die van zingen, dansen en spektakel houden – om nog maar van de mama’s en papa’s te zwijgen. De nieuwe leden van de meidengroep Marthe, Klaasje en Hanne hebben sinds hun debuut in november 2015 bewezen dat ze 1 en ander kunnen.

2 jaar later zijn de vrolijke jongedames al aan hun 3de cd toe. Na 10.000 luchtballonnen en Ushuaia, komt half november 2017 naar aanleiding van de gelijknamige film de cd “Love Cruise” uit. Ideaal als cadeautje voor elke superfan van K3 of voor jezelf natuurlijk!

Uiteraard staan hier ook de liedjes op die de jongedames in hun eerste film K3 Love Cruise zingen. In deze film gaan de meisjes mee op cruise om voor de andere reizigers op te treden. Hun reis begint goed, maar dan… Verschijnt Alvin de parel-elf die er plezier in heeft om de meiden van K3 tegen te werken… En ook Marcel is aan boord van deze immense boot, maar dan wel als verstekeling. Er gaat dus werkelijk van alles mis! Kijk zelf maar: :)

Koop gauw je Filmtickets online om in de bioscoop samen met je vriendjes en vriendinnetjes van de nieuwste creatie van deze 3 coole grieten te gaan genieten!

Maak je klaar voor een muzikaal filmavontuur met Hanne, Marthe en Klaasje en schitter net als zij in de prachtige baljurk die ze op de K3 Love Cruise dragen!

Veel K3 Love Cruise-plezier!

Wie is wie bij K3?

hanne

Hanne Verbruggen

Hanne werd in 1994 geboren en komt uit Mechelen. Toen ze meedeed aan de auditie van K3 zoekt K3, had ze helemaal geen podiumervaring. Ze bewees dat ze wel kan zingen en werd uiteindelijk tot de ‘roodharige’ van K3 verkozen. Haar favoriete K3-outfit is die van ‘K3 airlines’, maar die heeft ze tot haar spijt niet mogen aantrekken tijdens de show K3 zoekt K3.

marthe

Marthe De Pillecyn

De zwartharige Marthe is geboren in 1996 en is daarmee de jongste van K3. Zij had al wat ervaring voor ze meedeed aan K3 zoekt K3: sinds haar tiende zong ze in het Studio 100-koor en ze nam al deel aan Belgium’s Got Talent. Vroeger had ze zelfs een eigen YouTube-kanaal waarop ze bekende nummers coverde, maar dat werd ondertussen offline gehaald.

klaasje

Klaasje Meijer

Klaasje is de vrolijke blonde van het trio en komt uit Nederland. Ze heet eigenlijk ‘Alieke’, maar voor haar deelname aan K3 zoekt K3 veranderde ze haar naam. Ze studeerde aan het conservatorium in Amsterdam, speelt dwarsfluit en zong met haar moeder en zussen in het Meijer Quintet. In 1995 werd zij geboren in deze muzikale familie. En ja, haar blauwe ogen zijn echt zo blauw.

Ontdek het volledige K3-assortiment
 

Leuke K3-weetjes:

Wist je dat:

  1. De oorspronkelijke naam helemaal niet ‘K3’ was? De meidengroep stond op het podium als ‘Mascara’.
  2. Er een K3-museum bestaat? Daarvoor moet je naar Plopsaland trekken.
  3. Er een Britse K3 bestond? UK3 boekte geen succes en de groep werd opgedoekt.
  4. Het regenboogjurkje sinds de nieuwe K3 is aangepast? Zie jij het verschil?
  5. Niels William K3 oprichtte in 1999? In 2002 nam Studio 100 zijn taak over.
  6. Er al meer dan 5,5 miljoen albums verkocht werden? Dat aantal zal waarschijnlijk nog toenemen.
  7. Klaasje ook aan gymnastiek doet? Dat komt vast en zeker van pas voor haar K3-dansmoves!
  8. Je mama en papa stiekem meezingen met K3-liedjes? Ze vinden K3 cool!
  9. Shoeshopping voor Hanne niet altijd makkelijk is? Ze heeft een kleine, maar superschattige 36.


Doe mee: Kleurplaten van K3

kleurplaat

Kleuren met K3

Aan de slag
kleurplaat

Kleuren met K3

Aan de slag
kleurplaat

Kleuren met K3

Aan de slag