kerstverlichting

Kies de juiste kerstverlichting!

Kerstmis gaat toch vooral om gezelligheid, en … lichtjes! Bij ons vind je sfeervolle kerstverlichting om die o zo magische kerstsfeer te creëren, en dit zowel voor binnen als buiten.

Voor binnen of buiten?

Ben je op zoek naar lichtjes voor je kerstboom? Weet dan dat je bijna al onze lichtslingers zowel binnen als buiten kan gebruiken. We hebben natuurlijk ook verlichting speciaal voor buiten, zoals slingers voor aan je gevel, op je terras of voor in je planten. Of je nu lichtjes zoekt voor binnen of buiten, het zijn allemaal ledlampjes. Energiezuinig en economisch!

Welke kleur?

Welke lichtkleur vind jij het mooiste? Je hebt de keuze tussen witte en gekleurde kerstverlichting. Warm witte lichtjes neigen naar geel en zorgen voor een warme sfeer. Deze komen vooral binnenshuis goed tot hun recht. Koud wit licht heeft dan weer een blauwe schijn en wordt vooral buitenshuis gebruikt. Gekleurde lichtjes creëren een meer nostalgische sfeer.

Bediening van je verlichting?

De meeste kerstboomverlichting werkt op netstroom, maar er bestaat ook verlichting op batterijen. Handig, want geen gedoe meer met te lange snoeren. Verder hebben we ook verlichting die je kan bedienen met je smartphone. Makkelijk en leuk!

Afstand tussen de lampjes?

Om je kerstboom te verlichten hebben we slinger- of clusterverlichting. Het verschil zit ‘m in de afstand tussen de lampjes. Bij clusterverlichting staan de lichtjes veel dichter bij elkaar. Waardoor er veel meer lampjes in je boom zullen hangen. Aangezien smaken verschillen, laten we de keuze aan jou!

Alle verlichting