Kinderfietsen en Stadsfietsen

Niets is zo leuk om buiten te spelen als een fiets! Bij ons kan je kinderfietsen in alle maten en kleuren kopen. Meisjesfietsen en jongensfietsen met steunwieltjes, of zonder voor wie al zelfstandig kan rijden. Stoere en hippe fietsen met of zonder versnellingen. Eén ding is zeker: onze kinderfietsen zijn stevig en veilig! Wacht dus niet langer en koop een prachtige kinderfiets voor je oogappel!
Artikelen (  1 - 48 van 134 )
:

Grote en kleine kinderfietsen!

Bij DreamLand hebben we fietsen voor alle leeftijden. Voor de allerkleinsten zijn er de 12 inch en 14 inch fietsen. Kindjes die klaar zijn om zonder steunwieltjes te fietsen zijn vaak al groot genoeg om een 16 inch, 18 inch of 20 inch fiets te kiezen. Grote jongens en meisjes zullen met veel plezier rondrijden op onze 24 inch, 26 inch en 28 inch fietsen. Heb je meer informatie nodig om de juiste kinderfiets te kopen, dan geven wij je graag extra raad. Ontdek hier hoe je de beste kinderfiets voor je kleintje kiest.


Helden en superhelden fietsen ook mee!

Kleinere kindjes vinden het tof om een toertje te gaan rijden aan de zijde van hun helden. Daarom hebben wij kinderfietsen van de personages uit verschillende filmen van Disney, zoals Frozen en Cars. Maar ook de fans van PAW Patrol, de Avengers en Trolls worden niet vergeten. Ga dus snel kijken naar ons uitgebreid gamma en je zal er zeker een kinderfiets vinden die perfect is om voor je meisje of jongen te kopen!


Veilig fietsen!

Heb je net een kinderfiets voor je kind gekocht? Dan kan je best ook een fietshelm kopen. Zo is het hoofd van je jongen of meisje altijd goed beschermd tegen een eventuele val. Ontdek onze fietshelmen snel!