Maak een ongelooflijke virtuele reis in 3D!

Iedereen kent toch de View-Master? Die rode kijker waar je een schijfje in steekt om dan naar mooie beelden te kunnen kijken. Dat van die mooie beelden klopt nog helemaal maar vergeet het overige. Met de nieuwe View-Master beleef je een echte unieke ervaring in een virtuele realiteit!

In het Starter Pack vind je de kijker die je nodig hebt om de fantastische 3D-beelden te kunnen bekijken. Daarna heb je ook nog 1 van de Experience Packs nodig met elk 3 ervaringsschijfjes.

Hoe ga je te werk? Download de app die bij het Experience Pack hoort. Scan de passkaart met je smartphone. Steek vervolgens de smartphone in de kijker en richt deze 1 maal naar de ervaringsschijf. Je bent nu helemaal klaar om in 3D de wereld te ontdekken. Om verder te gaan klik je gewoon aan de hendel. Naast de prachtige beelden en het bijhorende geluid zal je ook informatie krijgen over de wereld waarin je je bevindt. Je kan zelfs enkele spelletjes spelen.

Je hebt de keuze tussen 3 Experience Packs. Deze werden ontworpen in samenwerking met Google, Discovery Channel en National Geographic. Je View-Master ervaring is zo verzekerd van de beste beelden en relevantste informatie. Bovendien worden er regelmatig updates gedaan waardoor je extra en nieuwe info krijgt.

In de Dierenwereld zal je kennis maken met de Afrikaanse savanne, het Amazonewoud en de Australische Outback. Kies je voor Bestemmingen dan zal je naar Londen, New York en de oude Mayastad Chichen Itza gevoerd worden. In Ruimte kan je de sterren, het zonnestelsel en de ruimtevaartuigen bewonderen.

Welke ervaringsschijf je ook kiest je zal versteld staan van het resultaat!

Welke ervaring vind jij het leukst?