Tijd voor vernieuwing: ontdek de Nerf Rival blasters!

Nerf Rival: precisie, kracht en snelheid!

Maak kennis met de nieuwste serie blasters van Nerf: de Rivals. Wat onmiddellijk opvalt is dat de typische Nerfpijltjes werden vervangen door balletjes. Deze schuimrubberen balletjes zien eruit als golfballetjes. Ze zijn zo gemaakt dat ze niet alleen langer in de lucht zweven maar ook heel makkelijk te laden zijn. Je kan ze helemaal plat duwen, maar even later nemen ze gewoon weer hun oude vorm aan.

Bij het ontwikkelen van deze coole Rival blasters werd rekening gehouden met hoe volgens jongeren de ideale blaster eruit moet zien. Er werd bijgevolg gefocust op precisie, kracht en snelheid. Met als resultaat: zeer competitieve blasters die er niet alleen supermooi uitzien maar ook balletjes aan volle kracht tegen 109 km/u afvuren!

De Rival blasters worden steeds gemaakt in 2 kleuren: blauw en rood. Perfect dus om in 2 teams keileuke schietgevechten te houden. Bij ons vind je 2 soorten Rival blasters, de Apollo en de Zeus. De eerste is een krachtige precieze blaster, de tweede vooral een snelle schieter. Welke je ook kiest je zal er samen met je vrienden op los kunnen schieten.

Gezien de hoge snelheid waarmee de balletjes uit de Nerf Rival vliegen zijn deze blasters niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar en is het ten zeerste aangeraden ook de beschermende maskers te kopen. Deze zijn eveneens te krijgen in blauw en rood, aangepast aan je team.

Fans van Nerf zullen deze nieuwe reeks zeker smaken, wij wensen je dan ook veel schietplezier toe met deze Nerf Rival blasters.


Kristel, lid van het online-team bij DreamLand