Nerf

Tijd voor een middagje adrenaline met Nerf! Roep al je vrienden bij elkaar, verdeel de groep in twee teams en bedenk een onfeilbaar battleplan. Speelgoedgeweren in de aanslag? Klaar voor de aanval! Raak je tijdelijke vijand en kom als absolute winnaar uit de bus.

Het Nerf-assortiment bestaat uit speelgoedwapens in alle soorten en maten. Compacte geweren, stoere blasters, handige kruisbogen en superstraffe waterpistolen. Je kan er binnen en buiten mee spelen. Schiet met balletjes, rubberen pijltjes, fluitende darts of een heuse waterstraal!

De verliezer trakteert op snoep!

Kies jouw Nerf geweer!

Ieder gevecht z’n Nerf

Speel je 1 tegen 1 of in teams tegen elkaar, elk gevecht verdient z’n eigen Nerf! Met Elite, Mega, Modulus en Zombie Strike vuur je rubberen pijltjes in een recordtempo af. Rival Nerfers kiezen resoluut voor rubberen balletjes in plaats van pijltjes. Die halen maar liefst 130 km/u! En voor stoere meiden is er Nerf Rebelle: handbogen voor echte scherpschutters.

Oefen je schietspel op stilstaande en bewegende doelen. En ontdek hoe snel en precies je de Nerf darts, balletjes en pijltjes kan afvuren. Extra darts, pijltjes of balletjes nodig? Koop dan een handige refill set.

Waternerf

Feestje in de tuin? Met Nerf Super Soaker voeg je ‘r een heus watergevecht aan toe! Vul je waterpistool en je bent klaar voor de missie: je tegenstanders he-le-maal doordrenken met water!

Star Wars en Captain America

Nerf bundelt z’n krachten met Star Wars en Captain America. Speel de coolste scènes na uit de Star Wars-film Rogue One met de Tie Striker, U-Wing Fighter, Blast-Tech lightsaber en Captain Cassian Blaster. Die vuren groene en rode Nerf-pijltjes af! Of kruip met Nerf in de huid van Captain America. Zet het Slide Blast harnas of het Blaster Reveal schild op je arm en laat de pijltjes tevoorschijn komen. Voor echte gevechten in Avengers-stijl!