De gloednieuwe Switch ligt al even in de rekken. Heb jij de nieuwe console van Nintendo ook in huis? Dan helpt DreamLand je bij het kiezen van de coolste games!

Nintendo Switch Games voor iedereen!

De Nintendo Switch ligt in de winkels en staat ondertussen al in heel wat Belgische huiskamers. Jij hebt als fervente Nintendo-gamer een Switch gekocht en geïnstalleerd, maar welke Switch games moet je nu kopen?


De avonturier: The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Heb jij zin voor avontuur? Dan zal The Legend of Zelda: Breath of the Wild je ongetwijfeld urenlang plezier bezorgen. Je staat opnieuw in de schoenen van Link en het is aan jou om Hyrule van de ondergang te redden.

De beste maatjes: 1-2 switch

Heb jij een BFF, een toffe broer of zus of misschien een leuke klasgenoot? Dan is 1-2 Switch iets voor jullie! Je kan meer dan 20 afwisselende mini-games spelen tegen elkaar. Duelleer als echte cowboys, melk om het snelst een koe of wieg een baby in slaap.

Ben je met meer dan 2? Speel dan toch gewoon een toernooi in teams!

De puzzelaar: Puyo Puyo Tetris

De Switch heeft niet enkel games met klievende zwaarden of schietende cowboys. De iconische puzzelgames Tetris en Puyo Puyo zijn in 1 game gegoten dat niet minder dan geweldig is. Speel op je eentje een spelletje Tetris of neem het op tegen je vrienden in verschillende bloedstollende puzzel-challenges!

De retrofan: Super Bomberman R

De eerste Bomberman is ondertussen al 33 jaar oud! Gelukkig is onze held in Super Bomberman R voor de Switch nog even energiek als in de jaren ’80. In dit avonturenspel laat je elke vijand ontploffen, alleen of met enkele vrienden.

De superdanser: Just Dance 2017

Heb je energie te veel? Dan is Just Dance 2017 écht iets voor jou. Daag je vrienden uit en verbeter je persoonlijke high scores op hits van The Weeknd, Ariana Grande, Queen en Major Lazer!

De verzamelaar: Skylanders

Ben jij iemand die graag een grote verzameling aanlegt? Dan zijn de Skylanders misschien wel iets voor jou. Met behulp van ‘Brein Magie’ bouw je je eigen helden. Bovendien kan je de Skylander-figuren tot leven laten komen door ze tegen je Joy-Con-controller te houden!

De bouwer: LEGO® Worlds

Heb je nooit genoeg legoblokjes om te maken wat je wil? Dat probleem is opgelost met deze game! In LEGO® Worlds voor Nintendo Switch ga je de wereld niet verkennen, maar zelf bouwen. Verover deze gigantische open wereld, trek op verschillende missies en verzamel alle verschillende blokjes om de meest fantastische constructies te maken.

De populairste: Mario Kart Deluxe 8

Ben jij populair onder je vrienden of vriendinnen? Gelukkig maar, want in Mario Kart 8 Deluxe kan je wel wat medelijden gebruiken als je de race wil winnen. In deze Nintendoklassieker race je met de leukste personages over de gekste circuits met maar 1 doel: als eerste over de finish geraken.Bas - medewerker van het online team.
Helemaal gek van 1-2 Switch.


Alle Switch games Alle Switch consoles Ontdek alles van Switch