Ontdek de nieuwe Optimum Skyline-trampoline bij DreamLand!

De nieuwe Optimum Skyline: hét voorbeeld van een perfecte trampoline!

Kwaliteit en uitstraling: deze trampoline heeft het allemaal!

Bij DreamLand zijn we redelijk fier op onze nieuwe Optimum Skyline trampoline. Deze werd ontworpen in samenspraak met onze experten. Er werd gekeken naar zowel kwaliteit als uiterlijk. Het resultaat mag er zeker zijn! We zetten z’n sterkste punten voor jou op een rijtje:

Stevig en duurzaam

De Optimum Skyline trampoline beschikt over een stevige zwarte structuur van dubbelzijdig gegalvaniseerd en gepoedercoat staal met dikke buizen, zo is het frame beschermd tegen roest en gaat je trampoline dus heel lang mee. Deze Optimum Skyline heeft ook een stevige springdoek gemaakt van zacht USA permatron polypropyleen, waar de rek lekker lang in blijft zitten, en conische veren van dubbelzijdig gegalvaniseerd en gepoedercoat staal, om extra hoog te springen.

Mooi en veilig

De dikke beschermrand is omhuld met sterk uv- en weerbestendig pvc en zorgt ervoor dat je zacht valt als je even de controle kwijt bent. Het veiligheidsnet is gemaakt van zacht polyester zodat je geen schaafwonden overhoudt als je er tegenaan vliegt. Bovendien maakt de glasvezel topring dat het veiligheidsnet mooi op z’n plaats blijft en geeft het je trampoline een moderne look.

Makkelijk en handig

Onze Optimum Skyline trampolines zijn eenvoudig te monteren en weer af te breken dankzij het handige kliksysteem om de poten te bevestigen. Zo kan je dit mooie cadeau snel in elkaar steken en moet je kleine schat niet te lang wachten om te gaan springen! Kortom, zoek je een goede en duurzame trampoline ga dan voor onze nieuwe Optimum Skyline. Je zal zeker niet teleurgesteld zijn. Wij hebben ze getest, en wees er maar zeker van dat je op deze trampoline hoog zal gaan en zacht zal vallen!


Kristel, lid van het online-team bij DreamLand