Schommeluitbreidingen

Het voordeel van houten schommels is dat je ze stap per stap kan uitbreiden volgens je budget en de voorkeur en leeftijd van de kinderen. Maak je keuze uit de verschillende modules van bij DreamLand die bij jouw schommel passen. Op die manier blijft je schommel langer een heus speelparadijs, ook naarmate je kinderen ouder worden en meer uitdaging nodig hebben.

  Extra schommelplezier

Met een nestschommel hoef je niet langer te wachten tot de schommel weer vrij is: je kan lekker met z'n tweetjes schommelen. Staan, zitten of op je buik: hoe gekker, hoe liever! Koop je nu een schommel van BNB Wood of Fox Play van min. € 300, dan krijg je er nog t.e.m. 13/4 een gratis nestschommel van Winkoh bij! Actie niet geldig op Nieuwpoort promo schommels.

Kies je schommel
Artikelen (  1 - 40 van 40 )
:


Actie geldig van 23/3 t.e.m. 13/4/2020 in alle DreamLand-winkels en op dreamland.be. Bij aankoop van een houten schommel van BNB Wood of Fox Play van minimum € 300 krijg je een gratis Winkoh-nestschommel (art.nr. 747099). In de webshop wordt je gratis artikel automatisch toegevoegd aan je winkelwagen. Zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties of met de promoprijzen van artikelen aangeduid met het "Promo!"-logo. Niet inwisselbaar tegen contant geld. Actie enkel geldig voor Xtra-klanten op vertoon van de Xtra-app of -kaart, of via de Xtra-login. Niet cumuleerbaar met aankopen op een communie- of geschenklijst