Onze nieuwste merken
in rugzakken en boekentassen!

Bij DreamLand hebben we een uitgebreid aanbod selectie rugzakken en boekentassen van grote merken. Hippe prints en kleuren, leuke motieven, filmhelden, figuren van tekenfilms… Iedereen, van klein tot groot, vind wel iets helemaal in z’n stijl. We vernieuwen voortdurend ons gamma van schooltassen en voegen dit jaar zelfs de volgende nieuwe merken toe:

Rugzakken, boekentassen, pennenzakken en sporttassen van JP, het kleine broertje of zusje van het Belgische merk Jeune Premier, koop je nu ook bij ons. De collectie van JP is iets voordeliger omdat ze iets eenvoudiger is in afwerking maar ze boet zeker niet in aan de degelijke kwaliteit van het schooltassenmerk. JP staat ook voor hippe trendy prints en licht materiaal, wat door klein én groot geapprecieerd wordt.

Bij Trixie is het meteen duidelijk dat de fantasiewereld van de kinderen de inspiratiebron is van hun modellen. Dit merk gebruikt uitsluitend stoffen van hoge kwaliteit wat maakt dat hun schooltassen stevig en duurzaam zijn. Met andere woorden: ideaal voor kinderen. Laat je charmeren door de zachte kleuren en schattige ontwerpen en kies jouw favoriete Trixie!

Dit merk werd in 1992 opgericht door een echte skateboard-fanaat. Hij ontwikkelde een collectie speciaal voor jonge sportievelingen zodat ze hun board overal met zich mee kunnen nemen. Bovendien is het een ethisch en geëngageerd merk: een deel van de winst van het Camp Collection-gamma wordt gebruikt om kinderen in contact te brengen met de natuur via skateboarden. Als je fan bent van skateboarden, ben je ongetwijfeld ook fan van dit merk!

Nomad is een Nederlands merk met een wereldwijde aantrekkingskracht. Hun kernwoorden? Onafhankelijkheid en beweging! De Nomad-modellen zijn oorspronkelijk gemaakt om aan trekking te doen. Je kan er dus van op aan dat de rugzakken echt wel uitblinken in stevigheid. Met een rugzak van Nomad wordt naar school gaan sowieso 1 groot avontuur!

Deze ergonomische collectie van Samsonite voor kinderen is verkrijgbaar in verschillende thema’s. De kleurrijke schooltassen vallen in de smaak bij zowel ouders als kinderen van 6 tot 10 jaar. Dankzij het revolutionaire rugpaneel van de rugzakken dat in hoogte verstelbaar is, kan je ze aanpassen aan je lichaam. Zo wordt jouw rugzak een uniek exemplaar!

Zoek je een schattige rugzak voor je kleuter? Laat je dan verleiden door de Sammies van Samsonite! Deze collectie kindertassen met Scandinavisch design zijn perfect voor kinderen van 2 tot 4 jaar dankzij hun degelijke afwerking en kwaliteitsvol materiaal. Voor welk dier smelt jij?