Laat je verrassen in jouw DreamLand!

Druk op de verjaardagsbel

Joepie! DreamLand gaat je verrassen voor je verjaardag!

Joepie!
DreamLand gaat je verrassen voor je verjaardag!

Vier je binnenkort je verjaardag of ben je net verjaard? DreamLand heeft heel wat leuke verrassingen voor je klaarliggen in hun winkels, op hun website of tijdens een workshop… en zelfs in je brievenbus en mailbox! Ontdek snel alles wat er op je wacht!

Wie wil
elke verjaardag een
bon van -10 %?

Vraag snel aan je ouders om je in te schrijven. Zo krijg je voor je verjaardag heel wat leuke verrassingen: een bon van -10 %, een gepersonaliseerde verjaardagskaart, speeltips, handige trucjes, feestideetjes…

De verjaardagsbel, wat een ervaring!

"Topervaring, en dat niet alleen voor de jarige! We kregen zelfs een foto mee naar huis… Bedankt voor de zeer vriendelijke ontvangst! "
klant van DreamLand Helchteren
"Op de verjaardagstroon in DreamLand zitten, dat mag maar 1 keer in het jaar. De rest van het jaar kijk je er stiekem naar zonder dat je ouders het merken. Op je verjaardag dan die leuke spanning van op een grote knop te mogen drukken, waardoor een verjaardagslied start speciaal voor jou. Iemand die bij DreamLand werkt (dat kan aleen maar een droomjob zijn) zorgt voor een kroon en neemt een foto van jou op de troon. Je mag een cadeautje kiezen en krijgt jouw foto meteen mee naar huis. We hebben een mooie verzameling foto's thuis. Dank u wel, DreamLand! Tot gauw!"
Klant van Dreamland Lier
"We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen een mooie foto. Superleuk dat de muziek door de hele winkel klinkt als je op de bel drukt!"
klant van DreamLand Lede
"Wat een feest voor kinderen! Eén druk op de knop en je krijgt even alle aandacht, een kroon, een foto én een verrassing. Geweldig, toch!"
klant van DreamLand Lier
"Onze dochter was heel enthousiast om op de bel te duwen en het liedje te horen in de winkel. Heel leuk dat ze een mooie kroon kreeg, een kleine attentie én een foto als aandenken. "
klant van DreamLand Roeselare
"Een hele leuke ervaring voor mijn kleindochter een hele mooie foto! Tot volgend jaar 😄"
klant van DreamLand Lede
"Superservice, heel vriendelijk personeel en enorm veel keuze!"
klant van DreamLand Ninove
"Mijn kind voelde zich op dat moment heel speciaal en genoot van de extra aandacht in de winkel. De foto is een leuke herinnering."
klant van DreamLand Kuurne