Beland midden in de wondere wereld van virtual reality met de VR-bril van PlayStation 4. Ontdek hier hoe die werkt en welke accessoires je nodig hebt.

VR-bril voor PlayStation 4

Het is een droom voor iedere gamer om zijn favoriete games nog realistischer te maken. De PlayStation VR heeft deze droom werkelijkheid gemaakt. Met de VR-bril van PlayStation zit je echt in de game!


Hoe werkt PlayStation VR?

PlayStation VR heeft een VR-bril die rechtstreeks verbonden is met de PS4-console. Je bewegingen worden opgevangen door de PlayStation Camera en omgezet naar het scherm dat zich recht voor je ogen bevindt. Zo kan je 360° rond je kijken in de spelwereld, alsof je er zelf in zou zitten.

VR-bril bedienen

De games kan je bedienen met de klassieke DualShock 4 of de PlayStation Move-controllers. In de game zijn dit je handen, je stuur, je wapen, … Wat je ook maar kan bedenken, het zal levensecht aanvoelen.

VR-games

De eerste wave aan games voor de PlayStation VR waren al regelrechte toppers. Kruip in het Batmanpak in Arkham VR, zet je aan het stuur van een racewagen in Driveclub VR of neem deel aan een overval in Engeland in The London Heist!

Schrik je snel? Dan zijn de bloedstollende games Rush of Blood en Here They Lie misschien niets voor jou …

VR-accessoires

Zodra je een PlayStation VR hebt, zullen al je vrienden en familieleden hem eens willen uitproberen. Gelukkig kan je de console en de VR-bril veilig vervoeren met de speciale opbergtas. Vergeet hem ook zeker niet regelmatig eens te kuisen. Gamen in virtual reality is intenser dan je zou denken!