Verkleden

                       
Bij ons zal iedereen, jong én oud, een kostuum vinden voor elke gelegenheid: een verjaardag, Halloween, carnaval, de eindejaarsfeesten of een thema-avond. Er is echt voor ieder wat wils! Fans van games, superhelden, avontuur, dieren, hulpdiensten of prinsessen? Ontdek snel onze verkleedpakken!
Artikelen (  1 - 48 van 193 )
:

Alles wordt leuker als je je verkleedt!

Zin in een kostuum om carnaval in stijl te vieren? Een verkleedpak nodig voor een verjaardags- of themafeestje? Nood aan leuke verkleedkledij om je thuis te verkleden? Op zoek naar een angstaanjagend kostuum voor Halloween? Wat ook de reden is dat je je wilt verkleden, wij hebben de oplossing!

Het avontuur begint hier

DreamLand stelt verkleedpakken voor van indianen, piraten, ridders, cowboys, … voor kleine en grote avonturiers. En dit zowel voor jongens als meisjes! Beleef je het liefst te gekke avonturen in het Wilde Westen? Of bevrijd je liever prinsessen van gevaarlijke draken? Of maak je graag de oceanen onveilig? Wat je ook verkiest, wij hebben het ideale kostuum!

Is een held worden helemaal jouw ding, of word je toch liever een superheld? Neem dan snel een kijkje tussen onze politie-, brandweer- of soldatenkostuums. We hebben ook verkleedkledij waarmee je verandert in een LEGO-figuurtje, een personage van de Avengers, een Star Wars held of een personage uit een tekenfilmreeks zoals de Ninja Turtles, PAW Patrol of Trolls.

Zoek je je droomprins?

Ben je een romantisch meisje? Hou je van de danswereld? Waarom koop je dan geen verkleedkledij waarin je een echte sprookjesprinses of danseres wordt? DreamLand selecteerde speciaal voor jou verschillende prinsessenkleedjes in alle kleuren en kostuums waarin je je een mooie prinses van Disney zal voelen. Assepoester, Belle, Sneeuwwitje, Elsa, Tinkerbell? Welk verkleedpak ga jij kiezen?

Zin in eens wat anders?

Kinderen die van dieren houden blijven niet met lege handen achter. Tussen onze selectie kostuums vind je er zeker wel eentje dat je leuk vindt. Een bij, een lieveheersbeestje, een panda, … wat is jouw lievelingsdier?

Fans van videogames worden niet vergeten. Bij DreamLand vind je verkleedpakken om je te verkleden in Mario, Luigi of een personage van Minecraft.

Speciaal voor Halloween hebben we een selectie van de schrikwekkendste kostuums! Vampiers, heksen, skeletten, bebloede dokters of verpleegsters, duivels, vleermuizen, duivelse clowns, geesten, … Voor ieder wat wils! Klein en groot, jongens en meisjes, iedereen vindt het juiste verkleedpak! We bieden je bovendien een hele reeks accessoires aan om je verkleedkledij nog angstaanjagender te maken!

Vergeet je accessoires niet!

Een verkleedpak is niet volledig zonder accessoires. Dat komt goed uit, bij ons heb je keuze genoeg. Van make-up tot hoeden over maskers, pruiken, handschoenen en schoenen. Vergeet ook de namaakwapens niet voor Halloween of om je kostuum van ridder, ninja of politieagent helemaal af te maken.