Berg trampolines

   

De trampolines van Berg zijn gekend om hun topkwaliteit en veiligheid. Het merk zet ook in op innovatie en duurzaamheid. Uitstekende trampolines dus voor langdurig veilig springplezier in je tuin! Berg biedt ronde, ovale en rechthoekige trampolines, inbouw en opbouw trampolines in verschillende modellen, allemaal volgens de Europese veiligheidsnormen. Kies je een Berg trampoline dan ga je voor kwaliteit, veiligheid en plezier!

Artikelen (  1 - 48 van 51 )
:

Welke Berg trampoline kopen?

De trampolines van Berg zijn verdeeld in 3 kwaliteitslijnen: Favorit, Champion en Elite. Ontdek hieronder de verschillende modellen en wat hen onderscheidt. We zijn ervan overtuigd dat je de beste Berg trampoline voor jou en je gezin zal vinden!


Berg Favorit: het ideale instapmodel met een uitstekende springkwaliteit

De Favorit is het ideale instapmodel voor gezinnen met jonge kinderen en staat garant voor jarenlang veilig springplezier. De Favorit trampoline beschikt over een uitstekende springkwaliteit, een veiligheidsnet met overlappende ingang, een zeer brede beschermrand en lange roestbestendige veren. Voor een makkelijke en veilige op- en afstap raden wij je aan een bijpassende ladder te kopen. De uitvoering van dit model is bovengronds en inbouw, rechthoekig, ovaal en rond. Je krijgt 5 jaar garantie op het frame. Een uitstekende keuze als eerste trampoline!


Berg Champion: een superieure trampoline om lang, veilig en hoog te springen

De Champion is de perfecte trampoline voor al wie hoog wil springen en leuke tricks wil uitvoeren! Dit model heeft dan ook een superieure springkwaliteit, en beschikt over een veiligheidsnet met overlappende ingang, een zeer brede beschermrand, een innovatieve springdoek en lange, extra soepele, roestbestendige veren. Voor een makkelijke en veilige op- en afstap raden wij je aan een bijpassende ladder te kopen. De uitvoering van dit model is bovengronds en inbouw, rechthoekig, ovaal en rond. Je krijgt 10 jaar garantie op het frame. Je zult verbaasd zijn over je eigen sprongkracht!


Berg Elite: een superieure trampoline voor ervaren springers en intensief gebruik

De Elite is een uitstekende trampoline met superieure springkwaliteit voor meer ervaren springers. Deze trampoline beschikt over een veiligheidsnet met overlappende ingang, een extra brede beschermrand, een innovatieve springdoek, een superstevig frame en lange, extra soepele, roestbestendige veren. Voor een makkelijke en veilige op- en afstap raden wij je aan een bijpassende ladder te kopen. De uitvoering van dit model is bovengronds en inbouw, rechthoekig, ovaal en rond. Je krijgt 10 jaar garantie op het frame. Op een Berg Elite trampoline haal je alle trucjes uit die je maar wil!