Exit trampolines

           

EXIT-trampolines zijn stevige, kwaliteitsvolle trampolines, gemaakt van de beste materialen, die jarenlang meegaan. Bij ons vind je verschillende modellen van dit uitstekende trampolinemerk, en dit in verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Uiteraard heeft EXIT ook ingraaftrampolines en trampolines op poten, allemaal volgens de Europese veiligheidsnormen. Welke trampoline je ook kiest, wees er maar zeker van dat je een duurzame en veilige trampoline in huis haalt!

Artikelen (  1 - 36 van 36 )
:

Welke EXIT trampoline kopen?

De trampolines van EXIT zijn onderverdeeld in verschillende trampolineseries. Deze series verschillen niet alleen in uiterlijk van elkaar, maar ook in springcomfort en kwaliteitsklasse. In het overzicht hieronder zullen de series zowel voor springcomfort als voor kwaliteitsklasse een score krijgen: brons, zilver of goud. Benieuwd welke EXIT trampoline het beste bij jou past? Neem snel een kijkje!


EXIT Silhouette: het ideale instapmodel met elegante uitstraling

De Silhouette krijgt zowel voor springcomfort als voor kwaliteitsklasse brons als score, en is het ideale instapmodel voor uren springplezier. Deze trampoline heeft dus een goede springkwaliteit, bevat een veiligheidsnet met ritssluiting en heeft roestbestendige veren. Voor een makkelijke en veilige op- en afstap raden wij je aan een bijpassende ladder te kopen. De uitvoering van dit model is bovengronds en inbouw, rechthoekig en rond. Een goede keuze als eerste trampoline!


EXIT Allure Classic: een veilige trampoline voor beginnende springers

De Allure Classic krijgt voor springcomfort brons als score en voor kwaliteitsklasse zilver. Deze trampoline, waarbij veiligheid voorop staat, heeft dus een goede springkwaliteit, beschikt over een veiligheidsnet met overlap en lange roestbestendige veren. Voor een makkelijke en veilige op- en afstap raden wij je aan een bijpassende ladder te kopen. Je krijgt 5 jaar garantie op het frame. De uitvoering van dit model is bovengronds en inbouw, rechthoekig en rond. Een veilige keuze voor beginnende springers!


EXIT Lotus Classic: een zeer stabiele en veilige trampoline

De Lotus Classic krijgt voor springcomfort brons als score en voor kwaliteitsklasse zilver en is geschikt voor kinderen van elke leeftijd. Deze trampoline heeft dus een goede springkwaliteit, bevat een veiligheidsnet met overlap en lange roestbestendige veren. Met z’n unieke L-vormige poten is dit een super stabiele trampoline. Voor een makkelijke en veilige op- en afstap raden wij je aan een bijpassende ladder te kopen. Je krijgt 5 jaar garantie op het frame. De uitvoering van dit model is bovengronds en rond. Een veilige keuze voor alle springers!


EXIT Dynamic: een groundlevel trampoline van absolute topkwaliteit

De Dynamic krijgt voor zowel springcomfort als kwaliteitsklasse de score goud en is van absolute topkwaliteit. Deze trampoline beschikt over een superieure springkwaliteit. Z’n extra lange roestbestendige veren laten je heel hoog springen en door z’n extra brede en dikke beschermrand val je zacht. Dankzij z’n zwarte stijlvolle ontwerp staat deze trampoline bovendien prachtig in je tuin. Dit model is verkrijgbaar met veiligheidsnet met overlap of met Freezone veiligheidstegels. Je geniet van 10 jaar garantie op het frame. De uitvoering van dit model is inbouw, rechthoekig en rond. Voor al wie graag salto’s en andere coole trics uitvoert!


EXIT PeakPro: een superieure trampoline om heel hoog te springen

De PeakPro krijgt voor zowel springcomfort als kwaliteitsklasse de score goud en is net als de Dynamic van absolute topkwaliteit. Deze trampoline beschikt over een superieure springkwaliteit. Z’n extra lange roestbestendige veren laten je heel hoog springen en door z’n extra brede en dikke beschermrand val je zacht. Dankzij z’n zwarte stijlvolle ontwerp staat deze trampoline bovendien prachtig in je tuin. Bij dit model krijg je er meteen een ladder bij. De uitvoering van dit model is bovengronds, rechthoekig en rond. Je krijgt 10 jaar garantie op het frame. Voor al wie graag hoog springt en leuke tricks uitvoert!