Salta trampolines

           

Salta trampolines, dat zijn duurzame trampolines van hoge kwaliteit met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. De royale Salta-collectie biedt ronde en rechthoekige trampolines, inbouw en opbouw trampolines, binnen elk budget, van Comfort Edition tot First Class. Koop je een Salta trampoline dan ben je zeker dat je kinderen veilig springen, ze voldoen immers allemaal aan de Europese veiligheidsnormen. Bovendien passen Salta trampolines perfect in je tuin, dankzij hun mooi ontwerp.

Artikelen (  1 - 48 van 62 )
:

Welke Salta trampoline kopen?

De trampolines van Salta zijn opgedeeld in verschillende kwaliteitsklassen: standaard, geavanceerd en professioneel. Voor elk budget een trampoline en voor elke kwaliteitswens een model! Ontdek hieronder snel de modellen en hun verschillen en welke Salta trampoline het beste bij jou past!


Salta Comfort Edition: het ideale instapmodel aan een betaalbare prijs

De Comfort Edition behoort tot de standaard kwaliteitsklasse en is het ideale instapmodel voor uren comfortabel springplezier. Deze comfort trampoline heeft een goede springkwaliteit, bevat een veiligheidsnet met ritssluiting en heeft roestbestendige veren. Voor een makkelijke en veilige op- en afstap raden wij je aan een bijpassende ladder te kopen. De uitvoering van dit model is bovengronds en inbouw, rechthoekig en rond. Een uitstekende keuze als eerste trampoline!


Salta Premium Black Edition: een echte eyecatcher in je tuin

De Premium Black Edition maakt deel uit van de geavanceerde kwaliteitsklasse van Salta. Dit model heeft een uitstekende springkwaliteit voor fantastische sprongen en zachte landingen, en is uitgerust met een veiligheidsnet met ritssluiting en roestbestendige veren. Op het frame krijg je 3 jaar garantie. Voor een makkelijke en veilige op- en afstap raden wij je aan een bijpassende ladder te kopen. De uitvoering is bovengronds, rechthoekig en rond. Dankzij haar elegante en moderne vormgeving staat deze trampoline harmonieus in je tuin. De Premium Black Edition is één van de populairste trampolines op de markt.


Salta Premium Ground: een inbouw trampoline van hoge kwaliteit

De Premium Ground trampoline behoort tot de geavanceerde kwaliteitsklasse van Salta en heeft net als de Premium Black Edition een uitstekende springkwaliteit. Dankzij het strakke en moderne ontwerp is deze ingraaftrampoline perfect te integreren in je tuin. Dit model heeft een veiligheidsnet met overlappende ingang en 3 jaar garantie op het frame. De uitvoering is inbouw, rechthoekig en rond. Doordat de trampoline laag tegen de grond staat, betreden kinderen de trampoline zonder moeite en risico!


Salta First Class: een luxe trampoline met ultiem springcomfort

De First Class trampolines van Salta vallen onder de professionele kwaliteitsklasse en hebben een superieure springkwaliteit. Bovendien zijn ze gemaakt van de beste en sterkste materialen wat dit model bijzonder duurzaam maakt. De First Class trampolines zijn uitgerust met een veiligheidsnet met zelfsluitende ingang en een trampoline ladder. De uitvoering van deze trampolines is bovengronds, rechthoekig en rond. Wil je een trampoline van de hoogste kwaliteit met ultiem springcomfort? Dan is de First Class trampoline voor jou! Je geniet van 5 jaar garantie op het frame.


Salta Royal Baseground: een innovatieve sporttrampoline van topkwaliteit

De Royal Baseground behoort tot de professionele kwaliteitsklasse en heeft een superieure springkwaliteit. Dit model valt onder de ‘sporttrampolines’ met een gepatenteerd Air Performance Systeem (=luchtcirculatiesysteem om hoger te springen). De trampoline ligt gelijk met het gras en de veiligheidsrand is gemaakt van stevig en hoogwaardig pvc. De uitvoering van dit model is inbouw, rechthoekig en rond. Je hebt 3 jaar garantie op het frame. Ben je op zoek naar een innovatieve trampoline van topkwaliteit? Dan is deze sporttrampoline iets voor jou.