LEGO Friends

       
Artikelen (  1 - 44 van 44 )
:

Moedig je kinderen aan om hun passie te ontdekken en nieuwe vrienden te maken met de nieuwe generatie LEGO Friends in Heartlake City. De originele personages - Andrea, Emma, Mia, Olivia en Stephanie zijn volwassen en maken plaats voor een nieuwe vriendengroep die de stad onveilig maakt.

Maak kennis met de nieuwe personages die elk hun eigen boeiende karakter hebben: de hardwerkende Aliya, Olly die graag helpt, de natuurliefhebbende Autumn, Leo die van koken houdt, en de kunstzinnige en lichthartige Liann. Er is ook de verlegen Paisley die dol is op muziek en Zac die je inspireert om het beste van jezelf naar boven te halen, en zijn tijd spendeert met gamen samen met de populaire live-streamer Nova, die graag tijd doorbrengt met haar hond Pickle.

Kinderen kunnen de verschillende Friends LEGO sets verkennen die gebaseerd zijn op diverse passies en interesses, zodat zij hun eigen passies kunnen ontdekken. Er zijn sets voor ieders interesse, zoals de Kapper (41743), Kampeervakantie (41726), Autumn's huis of Honden reddingscentrum (4127) voor dierenliefhebbers. Met een breed scala aan verschillende personages, meeslepende verhaallijnen en boeiende locaties voor kinderen om te ontdekken, is er een LEGO Friends set voor iedereen - nieuwe avonturen wachten je op!