LEGO Speed Champions

       
LEGO Speed Champions
Artikelen (  1 - 7 van 7 )
:

LEGO Speed Champions

Snelheidsduivels en autogekken opgelet! Met LEGO Speed Champions constructie speelgoed kunnen kinderen van alle leeftijden coole modellen van raceauto’s bouwen. Vervolgens kunnen ze vriendjes, vriendinnetjes, broers of zussen uitnodigen voor een te gekke racewedstrijd. Wie zal de spannende race winnen?

De indrukwekkende replicamodellen in de reeks LEGO Speed Champions speelgoed variëren van beroemde muscle cars tot klassieke raceauto’s of stoere terreinwagens. Legendarische automerken als Ferrari, Lamborghini, McLaren en Chevrolet mogen niet ontbreken in de collectie autospeelgoed. Er zijn bouwsets waarmee kinderen 1 legendarische modelauto van LEGO stenen kunnen bouwen, zoals een Lotus, Lamborghini of Ferrari model. Daarnaast kunnen ze kiezen uit dubbele sets, waarmee ze 2 verschillende modellen kunnen creëren. Bij iedere gedetailleerde bouwset zijn leuke extra’s inbegrepen, zoals LEGO poppetjes van coureurs, auto-onderdelen en allerlei mogelijkheden om de look van de voertuigen aan te passen.

Laat kinderen hun passie voor auto’s en autotechniek ontdekken, terwijl ze de raceauto’s bouwen en de uitdaging aangaan om als eerste de finish te bereiken.