LEGO Jurassic World

       
LEGO Jurassic world
Dinosaurussen zijn altijd indrukwekkend, zowel als LEGO-figuurtjes als in de Jurassic Park- en Jurassic World-films. Speel nu je favoriete scènes na met je favoriete dino’s en personages of beleef samen met hen nieuwe spannende avonturen!
Artikelen (  1 - 11 van 11 )
:

LEGO Jurassic World

Laat je fantasie de vrije loop en maak je klaar voor een heleboel spannende dino-avonturen met LEGO Jurassic World speelgoed. In een fascinerende wereld vol indrukwekkende dinosaurussen kunnen kinderen en volwassenen hun favoriete momenten uit de Jurassic Park-films tot leven wekken. Er zijn verschillende dinofiguren te vinden in het LEGO Jurassic World assortiment, waaronder een T. rex, Triceratops, Velociraptor, Giganotosaurus en nog veel meer. Door ze te bouwen en ermee te spelen, leren kinderen deze machtige dieren uit de oertijd kennen.

LEGO Jurassic World dinospeelgoed is er voor jonge avonturiers van verschillende leeftijden. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen spannende scenario’s uit de films naspelen of zelf nieuwe avonturen bedenken. Met de verschillende minifiguren van bekende personages uit de films, zoals Claire Dearing, Owen grady, Rainn Delacourt en Maisie, plus een heleboel coole voertuigen -speelgoedauto’s, vliegtuigen, vrachtwagens en boten- is de hoeveelheid aan speelmogelijkheden eindeloos. Tel daar de toffe bouwbare omgevingen bij op, en de Jurassic World-avonturen zijn compleet.