LEGO Harry Potter

       
LEGO Harry Potter
Fan van Harry Potter en Fantastic Beasts? Vind hier de personages, wezens en plaatsen uit de films, speel mythische scènes na of verzin zelf nieuwe magische avonturen voor alle helden. Allemaal met de bekende LEGO-blokjes.
Artikelen (  1 - 27 van 27 )
:

LEGO Harry Potter

Heksen, tovenaars en dreuzels opgelet: het magische avontuur wacht met LEGO Harry Potter speelgoed. Met de verschillende bouwsets kunnen kinderen zelf hun eigen creatieve scenario’s in de Tovenaarswereld bedenken of scènes uit de film naspelen. Met de fascinerende personages, mythische wezens en vertrouwde locaties zullen ze urenlang fantasierijk speelplezier beleven.

Kinderen bouwen hun eigen magische Harry Potter filmset met de uitgebreide collectie modulaire LEGO bouwsets, waarmee ze de Geheime Kamer of een compleet kasteel Zweinstein kunnen bouwen. Samen met LEGO poppetjes van Harry Potter, Hermelien Griffel, Ron Wemel en vele anderen maken ze een tochtje in de Collectebus naar het met sneeuw bedekte dorp Zweinsveld of de Wegisweg, ze proberen een toverspreuk uit om de Beukwilg tegen te houden of ze stappen aan boord van de Zweinstein Express om naar Ligusterlaan 4 te gaan. Na alle speelpret kunnen kinderen de gedetailleerde modellen vol trots neerzetten op hun kamer.