Shit Happens spellen

   
Artikelen (  1 - 1 van 1 )
:
  • Shit Happens
    € 19,95
    Vergelijk

Shit Happens: een hilarisch en uitdagend kaartspel

Of je nu een fan bent van kaartspellen of gewoon op zoek bent naar iets nieuws, Shit Happens is vast een spel dat je niet wilt missen. Hieronder vertellen we je meer over het kaartspel Shit Happens, de geschiedenis ervan en waarom het zo'n hilarisch en uitdagend spel is.


De geschiedenis van Shit Happens

Het kaartspel Shit Happens werd uitgebracht in 2015 door de Franse spellenuitgever Goliath. Het spel werd bedacht door de Franse designer Theo Riviere en is sindsdien een wereldwijd populair spel. Het werd ontworpen om hilarisch en uitdagend te zijn, voor uren speelplezier.


Hoe Shit Happens spelen?

Bij Shit Happens draait het om het inschatten van ongelukkige gebeurtenissen. Spelers trekken een kaart met een gebeurtenis en moeten inschatten hoe erg deze gebeurtenis is op een schaal van 1 tot 100. Als hun inschatting overeenkomt met de officiële rating van de kaart, verdienen ze punten. Het doel is om als eerste een bepaald aantal punten te bereiken.


De kwaliteiten van Shit Happens

Shit Happens is geschikt is voor zowel volwassenen als tieners en speel je met 2 tot 8 spelers in teams of individueel. Een van de belangrijkste kwaliteiten van Shit Happens is dat je het spel makkelijk kan leren en dus snel kan beginnen spelen. Het spel is ontworpen om spelers uit te dagen en hen aan het lachen te maken. Shit Happens is ook een spel dat spelers helpt om hun inschattingsvermogen en hun gevoel voor humor te verbeteren. Spelers moeten hun beste inschattingen maken over elke situatie, terwijl ze ook hun creativiteit gebruiken om grappige antwoorden te bedenken. Het is eveneens een geweldige gelegenheid om te lachen en plezier te maken met vrienden en familie.