In welke trend vier jij kerst?

Behalve de kerstboom versieren, zijn er nog veel meer dingen die je kan doen voor een gezellige kerstsfeer thuis!
Onze styliste Fien geeft je leuke stijltips. En de gepaste kerstdecoratie vind je bij DreamLand.

Sneeuwkristallen, een slinger of ster? Je kerst(b)engels knutselen dit heel gemakkelijk zelf en geven zo een persoonlijke touch aan de feestdagen.

Waarom kiezen voor één traditionele kerstboom? Ga voor meerdere bomen in verschillende vormen, materialen en kleuren.
En, er kunnen ook meer pakjes onder!

Let is snow … Lichtblauw, winterwit en zilver zijn dé kleurtinten om een warm wintergevoel te creëren. Geef je interieur een romantisch karakter en geniet van een witte kerst.

Onopvallende tierlantijntjes accentueren de schoonheid van een witte kerst. Niets ingewikkeld of overdreven, maar gewoon eenvoudig om een aangename sfeer te creëren.

Kies je voor traditie met een twist? Versier de kerstboom met rood/witte kerstballen, gekke gadgets en slingers en pluimen. En als kers(t) op de taart: zet een fonkelende ster op de top!

Rood en wit zijn dé klassiekers en doen het nog altijd goed. Combineer deze kleuren voor een traditionele kerstlook en overlaad de kerstboom tot hij bijna omvalt.

Dim de lichten, verlicht de kamer met tientallen (geur)kaarsjes, trek comfy kleding aan en …. kruip met een kop warme chocomelk onder je wollen dekentje en zet een kerstfilm op (voor de miljoenste keer). Traditie all the way!

Kerst is kitsch? Tuurlijk! Versier huis en tuin met leuke sneeuwmannetjes, lichtgevende rendieren en andere kerstspulletjes. Overdrijven mag!

Roze kerstversiering heb je in alle soorten en maten. Kies matte kerstballen en combineer met kleinere, glanzende kerstballen. En waarom geen roze vogeltjes, zachte engeltjes en led-lampjes ophangen?

Roze is het nieuwe wit! En het is bovendien ook nog eens de kleur van romantiek. Combineer marmer roze met wolwit en café latte en richt je sprookjesachtig kerstpaleis in.