LEGO

De LEGO®-blokjes werken heel inspirerend, zowel voor jong als voor oud. Kinderen ontwikkelen er zich al spelend mee. Bovendien maken ze zowel jongens als meisjes gelukkig. Enkel creativiteit en verbeelding kunnen nog in de weg staan! LEGO®-blokken werden niet voor niets al 2 maal verkozen tot “speelgoed van de eeuw”. Ontdek dan ook snel alle thema’s die je bij deze bouwdozen kan vinden. Eén ding is zeker: LEGO®-speelgoed kopen is een uitstekende investering. Het is altijd een goed cadeau en gaat ook nog eens lang mee. Twijfel dus niet!

Benieuwd naar de meest zeldzame LEGO®?

Ontdek ze hier!

Zoveel speelvogels, zoveel LEGO®-werelden

Doorblader de catalogus!

Van Jongs af aan...

LEGO® DUPLO is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. De blokjes zijn niet alleen groter, ook de educatieve thema’s zijn op hun maat gemaakt. Cijfers en letters ontdekken, het verschil leren tussen dag en nacht of de dieren van de wereld herkennen … dit kan je peutertje allemaal leren.

Bepaalde werelden zoals LEGO® Friends of LEGO® Ninjago krijgen geregeld nieuwe uitbreidingen, maar er komen ook steeds nieuwe werelden bij zoals LEGO® Nexo Knights of LEGO® Dimensions, waarbij gaming en bouwblokken samensmelten.

Wie graag een hele stad en z’n infrastructuur bouwt kan niet om LEGO® City heen. Hou je daarentegen van auto’s en andere soorten voer- of vaartuigen dan mag je zeker LEGO® Speed Champions, LEGO® Creator en LEGO® Technic niet missen.

Liefhebbers van magische werelden en prachtige creaturen zullen hun gading dan weer vinden bij LEGO® Elves. LEGO® heeft zich ook volledig aangepast aan nieuwe trends en heeft de exploitatierechten van meerdere licenties bekomen zoals The Simpsons, de personages van Marvel met Batman, Captain America of Spider-Man. Disney ontbreekt evenmin met z’n prinsessen en andere personages zoals Minnie of Mickey. Onlangs kwamen ook die te gekke vogels van de Angry Birds erbij! Zelfs fans van Star Wars zullen hun favoriete avonturen kunnen herbeleven met de vele ruimteschepen, personages en zeer gedetailleerde plaatsen.

maar ook voor volwassenen!

Grotere kinderen werden niet vergeten, met de series LEGO® Architecture of LEGO® Creator Expert krijgen ze grote schaalmodellen en trouwe reproducties van historische monumenten voorgeschoteld. En vergeet ook de reproducties van de collectievoertuigen niet!

LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, BIONICLE, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, MINDSTORMS and MIXELS are trademarks of the LEGO® Group.
©2016 The LEGO® Group.