PLAYMOBIL Novelmore

       
Playmobil Novelmore
Artikelen (  1 - 19 van 19 )
:

De geschiedenis van PLAYMOBIL Novelmore

Het koninkrijk Novelmore is in de greep van een conflict tussen de heldhaftige Ridders van Novelmore en de angstaanjagende Burnham Raiders. De vrede wordt bedreigd door dit conflict. De ridders moeten hun kasteel ten koste van alles verdedigen. Wil jij hen helpen?


Naast de Burnham Raiders moeten de Ridders van Novelmore zich ook verdedigen tegen de bewoners van Sal'ahari Sands, enge skeletkrijgers die een onaangenaam groen slijm uitspuwen! Zijn jullie klaar voor de strijd?


PLAYMOBIL Novelmore voor kleine avonturiers in spe!

Kinderen die van ridders en grote epische avonturen houden, zijn dol op de sets van PLAYMOBIL Novelmore. Kastelen, kanonnen, katapulten en middeleeuwse wapens, alles is aanwezig om spannende verhalen te beleven!


PLAYMOBIL Novelmore-speelgoed bevat gedetailleerde decors, figuren, accessoires en wezens voor een meeslepende speelervaring. Kinderen die van een uitdaging houden beleven de meest fantastische avonturen in een koninkrijk vol van ridders, draken en skeletten.


PLAYMOBIL Novelmore is ontworpen voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Kinderen die van ridders en grote epische avonturen houden, zijn dol zijn op de PLAYMOBIL Novelmore-sets. Kastelen, kanonnen, katapulten en middeleeuwse wapens, alles is aanwezig om spannende verhalen te beleven!


Dit speelgoed helpt bij de ontwikkeling van taal, verbeeldingskracht en fijne motoriek en is ook geschikt voor liefhebbers van bouwsets, denkbeeldige avonturen en de middeleeuwse fantasiewereld.


Duurzaam

PLAYMOBIL speelgoed is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Het is ontworpen om lang mee te gaan en van generatie op generatie door te geven. Dit tijdloze speelgoed bezorgt al jaren plezier aan kinderen en zal dat nog lang blijven doen!


Fan van PLAYMOBIL Novelmore? Ontdek ook deze werelden!

En laat je verrassen door PLAYMOBIL Classic Cars, PLAYMOBIL My Figures, PLAYMOBIL Pirates, PLAYMOBIL Wiltopia en PLAYMOBIL Country. Neem snel een kijkje !