PLAYMOBIL Dino Rise

       
Playmobil Dino Rise
Artikelen (  1 - 18 van 18 )
:

De geschiedenis van PLAYMOBIL Dino Rise

In de woestijn van Texas ligt een geheim portaal naar het dinosaurusrijk. Maar de Dino Rock, die het portaal naar de dinowereld beschermt, is in gevaar omdat de Comet Corp het wil overnemen. Een groep van tieners slaat de handen ineen met de dinosaurussen om hun wereld te beschermen. Ze worden daarbij geholpen door uitvinder oom Rob die de helden van Team Dino Rise en de dinosauriërs voorziet van de beste uitrusting.


Dinosaurussen en robots in 1 wereld

Jongens en fans van dino’s verkennen een prehistorische wereld bevolkt door verschillende fascinerende dinosaurussen. Hun vijanden? Robots! Wees je vijanden te slim af en beleef spannende actie en avonturen met gedetailleerde beweegbare dinosaurussen.


Bijna elke set bevat een gedetailleerde PLAYMOBIL figuur, een dinosaurus met zijn gevechtsuitrusting en een ultramoderne gevechtsrobot.


Deze PLAYMOBIL Dino Rise collectie is uitstekend voor de ontwikkeling van de verbeelding en leert kinderen samen spelen. Ze is ontworpen voor kinderen van 5 tot 10 jaar die gepassioneerd zijn door dinosaurussen, de prehistorie en grote avonturen.


Duurzaam

PLAYMOBIL speelgoed is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Het is ontworpen om lang mee te gaan en van generatie op generatie door te geven. Dit tijdloze speelgoed bezorgt al jaren plezier aan kinderen en zal dat nog lang blijven doen!


Fan van PLAYMOBIL Dino Rise? Ontdek ook deze werelden!

En laat je verrassen door PLAYMOBIL Novelmore, PLAYMOBIL Country, PLAYMOBIL City Action, PLAYMOBIL Astérix en PLAYMOBIL Wiltopia. Neem snel een kijkje!