PLAYMOBIL Wiltopia

           
Wiltopia is een assortiment van educatief speelgoed dat je kan verzamelen. Perfect voor iedereen die houdt van dieren van over de hele wereld! Volg de avonturen van de familie Palmer in het Amazonegebied en ontdek hoe belangrijk het is om de flora en fauna van onze planeet te beschermen.
Artikelen (  1 - 40 van 40 )
:

Open snel de dozen en ontdek...

In de collectie van Wiltopia zitten dozen met dieren en ook meer complete spelwerelden met gebouwen, voertuigen, enz. Van de dieren alleen al kan je maar liefst 27 verschillende soorten verzamelen! Elke dierendoos bevat een dier, volwassen of baby , en accessoires. Daarnaast vind je in de verpakking ook een verzamelkaart met informatie over het dier en zijn leefomgeving, een QR-code die leidt naar audio- en video-content en raadsels over het dier. Geen tijd om je te vervelen!


Begin je dierenverzameling

Verzamel alle dieren – 15 volwassen exemplaren en 12 babydieren - en reis door 5 continenten en alle soorten leefomgevingen. Terwijl kinderen met deze dieren spelen, leren ze er tegelijk ook allerlei dingen over. Zo leuk!


Wiltopia stimuleert rollenspel

Dankzij Wiltopia kunnen meisjes en jongens de rol spelen van onderzoekers, dierenverzorgers of zelfs beheerders van dierenreservaten. Ze kunnen allerlei verhalen en avonturen verzinnen voor hun dieren, op de ijsschots, in een bos, op de savanne of in de woestijn. Alles is mogelijk! De enige limiet? Hun verbeelding…


Wiltopia stelt ecologie voorop!

Gemiddeld bestaat het hele assortiment voor 80% uit duurzame materialen. Deze materialen worden verkregen door recycling van bijvoorbeeld oude koelkasten. De verpakkingsdozen en instructies zijn gemaakt van bijna 100% gerecycled karton en papier. En de foliezakken zijn gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal. Een goede zaak voor de planeet!


Educatieve inhoud bovenop speelplezier

Dankzij een QR-code hebben kinderen toegang tot video's en geluiden, specifiek voor elk dier. Met deze inhoud wordt de speelervaring interactiever en leren ze spelenderwijs allerlei dingen bij!