PLAYMOBIL Ayuma

   
Artikelen (  1 - 7 van 7 )
:

De wereld van PLAYMOBIL Ayuma

Kinderen ontdekken in Ayuma verschillende feeën en hun totemdieren. Om te weten te komen of een fee een Kristalfee, een Ridderfee of een Bosfee wordt, moet je wachten op de lenteceremonie! Maar let op! Niet alles verloopt goed in het koninkrijk Ayuma: Bat Fairies sluipen er rond om magische kristallen te stelen en ze te verbergen in de schuilplaatsen waarin ze leven.


PLAYMOBIL Ayuma sets zitten boordevol details, magische plekken, figuren en totemdieren waarmee je magische verhalen kan verzinnen en gekke avonturen kan beleven waarin goed en kwaad met elkaar strijden.


Dit assortiment is ontworpen voor kinderen van 7 tot 12 jaar die van avontuur en feeën houden. Perfect voor de ontwikkeling van het creatieve rollenspel en de verbeelding van jonge meisjes!


Duurzaam

PLAYMOBIL speelgoed is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Het is ontworpen om lang mee te gaan en van generatie op generatie door te geven. Dit tijdloze speelgoed bezorgt al jaren plezier aan kinderen en zal dat nog lang blijven doen!


Fan van PLAYMOBIL Ayuma? Ontdek ook deze werelden!

En laat je verrassen door PLAYMOBIL Princess, PLAYMOBIL Magic en PLAYMOBIL Dollhouse. Neem snel een kijkje !