PLAYMOBIL 1-2-3

       
Playmobil 1-2-3
Artikelen (  1 - 21 van 21 )
:

PLAYMOBIL 1-2-3

PLAYMOBIL 1-2-3 PlaySets hebben felle kleuren en een eenvoudig ontwerp. Ze stimuleren de fantasie van peuters en helpen hen bij de ontwikkeling van verschillende vaardigheden: fijne motoriek, oog-handcoördinatie, taal, nieuwsgierigheid, herkenning van kleuren en dieren, enz.

Omdat de stukken groter zijn, zijn ze perfect voor kleine handjes. Kinderen kunnen de figuren, voertuigen en gebouwen dus gemakkelijk grijpen en ermee spelen. En alle onderdelen zitten goed vast waardoor ze er uren mee kunnen spelen in alle veiligheid!


Veel verschillende thema’s

PLAYMOBIL 1-2-3 neemt je kinderen mee op ontdekkingstocht naar dieren, voertuigen en personages uit het dagelijks leven. Ze kunnen ook in een huis van PLAYMOBIL spelen en zo scènes hun eigen leven naspelen. Er is een grote variatie in thema’s die perfect zijn voor zowel meisjes als jongens!

PLAYMOBIL 1-2-3 Aqua is speciaal gemaakt om mee in het water te spelen en het badmoment leuker te maken!


3 leerfases

De PLAYMOBIL 1-2-3 collectie biedt 3 leerfases voor kinderen van 18 maanden tot 4 jaar.

1 = Easy Start: Deze fase legt de nadruk op de ontwikkeling van de zintuigen (voornamelijk zicht en tastzin) en de herkenning van kleuren, vormen of dieren. Het moedigt kinderen ook aan om hun speelset te verkennen. Dankzij de accessoires en personages imiteren ze wat ze in het echt zien.

2 = First Challenge: Het speelgoed wordt iets complexer. Deze sets zijn bedoeld om basiskennis over alledaagse dingen op te doen en eerste uitdagingen aan te gaan. Ze ontwikkelen de fijne motoriek en helpen de relatie tussen oorzaak en gevolg te ontdekken.

3 = Little Expert: Met deze dozen leren kinderen sociale vaardigheden en empathie ontwikkelen, verbanden begrijpen en hun eerste verhaaltjes vertellen.


Duurzaam

PLAYMOBIL speelgoed is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Het is ontworpen om lang mee te gaan en van generatie op generatie door te geven. Dit tijdloze speelgoed bezorgt al jaren plezier aan kinderen en zal dat nog lang blijven doen!