PLAYMOBIL Dollhouse

Playmobil Dollhouse
Artikelen (  1 - 8 van 8 )
:

PLAYMOBIL Dollhouse

Met PLAYMOBIL Dollhouse gaat er een wondere wereld van poppenhuizen open voor je dochter. Ze kan haar eigen huis inrichten en decoreren en het verder uitbouwen door er verdiepingen en ook nieuwe kamers aan toe te voegen!


Dankzij de vele personages, realistische decors en gedetailleerde accessoires (zoals meubels en decoratieve items) stimuleert PLAYMOBIL Dollhouse niet alleen de creativiteit en de verbeelding van kinderen, maar ook de taal en fijne motoriek!


Je kind creëert een warm en comfortabel huis voor al zijn PLAYMOBIL figuren. Het PLAYMOBIL poppenhuis heeft slaapkamers, een woonkamer, een badkamer, een keuken en alles wat nodig is om eindeloos veel verhalen te bedenken en scènes uit het dagelijks leven na te spelen!


Van ontbijten met het gezin in de keuken tot badderen in de badkamer en ontspannende momenten in de woonkamer met het gezin beleven: er zijn oneindig veel verhalen te verzinnen.


Dit poppenhuis is perfect om samen met familie of vrienden te spelen. Maar kinderen kunnen er natuurlijk ook alleen mee spelen.


PLAYMOBIL Dollhouse is ontworpen voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud. Maar ook volwassen liefhebbers van maquettes kunnen deze collectie met figuren, meubels en gedetailleerde decoratie-elementen waarderen.


Duurzaam

PLAYMOBIL speelgoed is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Het is ontworpen om lang mee te gaan en van generatie op generatie door te geven. Dit tijdloze speelgoed bezorgt al jaren plezier aan kinderen en zal dat nog lang blijven doen!


Fan van PLAYMOBIL Dollhouse? Ontdek ook deze werelden!

En laat je verrassen door PLAYMOBIL Ayuma, PLAYMOBIL Princess, PLAYMOBIL Magic, PLAYMOBIL Wiltopia en PLAYMOBIL Country. Neem snel een kijkje!