PLAYMOBIL Princess

   
Artikelen (  1 - 14 van 14 )
:

PLAYMOBIL Princess

Wie droomt er niet van een prinses te zijn? Kleine prinsessen toveren hun slaap- of speelkamer om tot een gezellig en stijlvol koninkrijk. Met een prachtig volledig uitgerust kasteel, paarden en weelderige decors kan je eindeloos veel koninklijke verhalen te verzinnen.


PLAYMOBIL Princess biedt kleurrijke en gevarieerde sets om het koninkrijk beetje bij beetje uit te breiden. De verschillende figuren moedigen rollenspel aan en staan garant voor uren speelplezier alleen of met anderen!


Dankzij de details en de nette afwerking van de PLAYMOBIL Princess-figuren en accessoires kunnen kinderen verhalen verzinnen vol avontuur en emoties met prinsessen en prinsen, paarden en unicorns.


PLAYMOBIL Princess is ontworpen voor meisjes van 4 tot 10 jaar die fan zijn van prinsessenverhalen, sprookjes en fantasiewerelden. Het is perfect voor de ontwikkeling van taal, creativiteit, verbeelding en fijne motoriek!


Duurzaam

PLAYMOBIL speelgoed is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Het is ontworpen om lang mee te gaan en van generatie op generatie door te geven. Dit tijdloze speelgoed bezorgt al jaren plezier aan kinderen en zal dat nog lang blijven doen!


Fan van PLAYMOBIL Princess? Ontdek ook deze werelden!

En laat je verrassen door PLAYMOBIL Ayuma, PLAYMOBIL My Figures, PLAYMOBIL Dollhouse, PLAYMOBIL Wiltopia, PLAYMOBIL Magic en PLAYMOBIL Country. Neem snel een kijkje!