PLAYMOBIL Astérix

       
Artikelen (  1 - 14 van 14 )
:

De wereld van Asterix

De strip speelt zich af in 50 voor Christus. Heel Gallië is bezet door de Romeinen... Of toch bijna helemaal! Want een klein dorp bevolkt door ontembare Galliërs slaagt er keer op keer in weerstand te bieden aan de Romeinse indringer en dat tot grote wanhoop van Caesar. Asterix, Obelix en Idefix beleven spannende avonturen die hen vaak naar verre landen brengen, zoals Egypte, Perzië en Duitsland.


PLAYMOBIL Asterix

PLAYMOBIL Asterix-speelgoed bevat een breed gamma aan personages, zoals Asterix en zijn trouwe vriend Obelix, maar ook 1 van de bekendste honden uit het stripboek: Idefix! De druïde Panoramix en het dorpshoofd Heroïx zijn ook van de partij.

De accessoires en outfits van de PLAYMOBIL Asterix-figuren zijn in detail weergegeven en lijken wel een kopie van de strips. Deze details dompelen kinderen, fans van dit universum, nog dieper onder in hun favoriete stripwereld!

Kinderen kunnen hun favoriete scènes in het Gallische dorp of het Romeinse kamp naspelen en nieuwe avonturen bedenken voor hun PLAYMOBIL-personages dankzij de plaatsen, accessoires en personages die in de sets zitten.

Dit assortiment is ontworpen voor kinderen van 4 tot 12 jaar, maar even goed voor volwassenen die verzamelaars of fans zijn van de Asterix-serie.


Duurzaam

PLAYMOBIL speelgoed is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Het is ontworpen om lang mee te gaan en van generatie op generatie door te geven. Dit tijdloze speelgoed bezorgt al jaren plezier aan kinderen en zal dat nog lang blijven doen!


Fan van PLAYMOBIL Asterix? Ontdek ook deze werelden!

En laat je verrassen door PLAYMOBIL Dino Rise, PLAYMOBIL Novelmore en PLAYMOBIL Pirates. Neem snel een kijkje !