PLAYMOBIL Country

           
Artikelen (  1 - 40 van 40 )
:

PLAYMOBIL Country

PLAYMOBIL Country speelgoed is perfect voor liefhebbers van de natuur en het plattelandsleven. Deze collectie bevat authentieke personages, realistische dieren en gedetailleerde gebouwen en decors voor een volledig meeslepende speelervaring in het plattelandsleven.


Meisjes en jongens kunnen hun eigen boerderij of manege creëren. Elke set bevat figuren en accessoires waarmee ze realistische verhalen kunnen verzinnen!


Deze collectie is perfect voor de ontwikkeling van de fijne motoriek, verbeelding, empathie en respect voor dieren


PLAYMOBIL Country is ontworpen voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Dit speelgoed kan ook leuk zijn voor fans en ontwerpers van maquettes: zo kunnen ze een boerderij of een manege aan hun miniatuurwereld toevoegen.


De PLAYMOBIL Country Boerderij

Het leven op de boerderij zit vol avonturen! Je kind ontdekt de tractoren, de verschillende boerderijgebouwen en de dieren die er leven. Dankzij de vele uitbreidingen kan hij zijn landelijke wereld beetje bij beetje uitbreiden. Hij kan ook hokken toevoegen en allerlei dieren adopteren: koeien, schapen, varkens...


De paarden van PLAYMOBIL Country

Voor fans van de wereld van paarden en pony’s heeft PLAYMOBIL Country heel wat te bieden: niet alleen goed uitgeruste stallen, maar ook allerlei soorten paarden om een uitzonderlijke stoeterij mee te maken! Fans van paardrijden, deze PLAYMOBIL-collectie is speciaal voor jullie gemaakt.


Duurzaam

PLAYMOBIL speelgoed is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Het is ontworpen om lang mee te gaan en van generatie op generatie door te geven. Dit tijdloze speelgoed bezorgt al jaren plezier aan kinderen en zal dat nog lang blijven doen!


Fan van PLAYMOBIL Country ? Ontdek ook deze werelden!

En laat je verrassen door PLAYMOBIL Wiltopia, PLAYMOBIL Family Fun, PLAYMOBIL My Figures en PLAYMOBIL Spirit. Neem snel een kijkje!